Militārajās mācībās Pleskavas apgabalā piedalās 2,5 tūkstoši karavīru

© Sputnik / Igor Russak / Pāriet pie mediju bankasDesanta spēku taktiskās mācības Pleskavas apgabalā. Foto no arhīva
Desanta spēku taktiskās mācības Pleskavas apgabalā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pleskavas apgabalā turpinās Krievijas bruņoto spēku komandu un štābu mācības. Desantnieki uzlabo taktisko manevru iemaņas un aerodroma ieņemšanu "ienaidnieka" aizmugurē.

RĪGA, 7. jūlijs — Sputnik. Krievijas bruņoto spēku komandu un štābu mācībās Pleskavas apgabalā piedalās aptuveni 2,5 tūkstoši karavīru, vairāk nekā 500 militārās un speciālās tehnikas vienības, informē RIA Novosti.

Krievijas Aizsardzības ministrija informēja, ka ceturtdien desantnieki no Uļjanovskas gatavojas taktiskajiem manevriem un aerodroma ieņemšanai "ienaidnieka" aizmugurē.

"Desantnieki izvērš kontroles punktus ar mūsdienīgiem automatizētajiem kontroles un sakaru līdzekļiem, gatavo speciālo tehniku manevru īstenošanai, nosacītā pretinieka stacionārā aerodroma un apgādes objektu ieņemšanai," — teikts paziņojumā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Putins pastāstījis, kādu efektu radījušas NATO mācības pie Krievijas robežām

Vienlaikus Gaisa desanta spēku karavīri no Ivanovskas pēc vairāk nekā 100 kilometrus ilga pārgājiena nonākuši poligona "Strugi Krasnije" rajonā Pleskavas apgabalā un uzsākuši "pretinieka" pārgrupējušos spēku izlūkošanu.

Krievijas AM atzīmēja, ka šīm mācībām raksturīgs uzbrukums un izlūkošana nosacītā pretinieka aizmugurē, ko Ivanovskas un Uļjanovskas desantnieki veic līdz šim viņiem nepazīstamos Rietumu kara apgabala poligonos.

Ziņu lente
0