Ņujorkas slimnīcā ārsts nošāva kolēģi un ievainoja sešus pacientus

© REUTERS / Brendan McdermidПолицейские у входа в Ливанскую больницу в Нью-Йорке
Полицейские у входа в Ливанскую больницу в Нью-Йорке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ņujorkas policija izmeklē incidentu, kura rezultātā bojā gāja Bronksas slimnīcas ārste, kā arī seši pacienti tika ievainoti.

RĪGA, 2. jūlijs – Sputnik. Ņujorkas varas iestādes apstiprināja, ka pilsētas slimnīcas ārste bija nogalināta, un vēl seši cilvēki guvuši ievainojumus apšaudes laikā, ko atklājis cits ārsts. Uzbrucējs izdarīja pašnāvību, vēsta El Mundo.

"Paldies Dievam, ka tas nebija terorakts," — paziņoja žurnālistiem Ņujorkas mērs Bils de Blazio improvizētajā preses konferencē pretī notikuma vietai — Bronx-Lebanon slimnīcai Bronksas kvartālā.

Saskaņā ar varas iestāžu rīcībā esošajiem liecinājumiem, ārsts, kurš iepriekš, strādājis šajā klīnikā, ap plkst. 14:55 pēc vietējā laika ar automātisko ieroci iegāja medicīnas iestādē, un devās uz vienu no nodaļām, kur arī atklājis uguni.

Инвалидная коляска - Sputnik Latvija
Pasaules Banka iesaka Latvijai slēgt psihiatriskās slimnīcas

Uz vietas bojā gāja ārste, kuras personība pagaidām nav noskaidrota. Turklāt smagus ievainojumus guva pieci cilvēki, un vēl viens bija ievainots kājā, paskaidroja Ņujorkas policijas vadītājs Džeims O’Neils.

Policijas vienība, ierodoties slimnīcā, atradusi uzbrucēju mirušu. Pēc primāras informācijas viņš nošāvies ar savu ieroci. Nāves brīdī viņš bija ģērbies slimnīcas halātā.

Slimnīcas personāls atpazina šāvēju kā Henriju Bello. Pēc mediķu vārdiem, pirms diviem gadiem viņi strādāja vienā kolektīvā, taču kolēģiem nav zināms, vai viņš aizgājis pēc paša vēlēšanās vai arī ticis atlaists.

Ziņu lente
0