Zadornovs atteicās no ārstēšanās un palika Jūrmalā

© Sputnik / Валерий Левитин / Pāriet pie mediju bankasRakstnieks un satīriķis Mihails Zadornovs
Rakstnieks un satīriķis Mihails Zadornovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mediji uzzināja, ka rakstnieks un satīriķis Mihails Zadornovs atteicās no ārstēšanās, kura nedeva rezultātus cīņā ar smadzeņu audzēju, un pipešu un šļirču vietā izvēlējās klusus vakarus tuvinieku un radu lokā savā vasarnīcā Jūrmalā.

RĪGA, 26.jūnijs — Sputnik. Pēdējos desmit mēnešus Krievijas satīriķis Mihails Zadornovs cīnījās ar smadzeņu audzēju, taču ārstu diagnozes izrādījās nemierinošas, raksta "Ekspress gazeta".

Pērn. Oktobrī, rakstnieks-satīriķis bija hospitalizēts uz kādu no Maskavas klīnikām, artistam kļuva slikti koncerta laikā. Pirms tam viņš paziņoja savā lapā sociālajā tīklā "VKontakte", ka ir spiests atcelt daļu koncertu līdz Jaunajam gadam slimības dēļ.

Mihails Zadornovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Mihails Zadornovs atrodas slimnīcā Maskavā
"Organismā, diemžēl, tika atrasta visnopietnākā kaite, kurš raksturīgs ne tikai vecumam. Jāārstē nekavējoties. Iziešu ārstēšanās kursu vienā no labākajām Baltijas klīnikām, " uzrakstīja viņš.

Kā raksta avīze, Berlīnes klīnikas "Šarite" onkoloģijas nodaļā Zadornovam tika veikta smadzeņu biopsija, pēc kuras viņš devās uz savu māju Jūrmalā. Vienā no Latvijas privātajām klīnikām viņam tika veikta operācija, ķīmijterapijas kurss un vesela virkne atjaunojošu procedūru.

Taču artista tuvinieku lokā runā par to, ka mediķu centieni, diemžēl, nav devuši vēlamo rezultātu.

"Miša aiziet prom mūsu acu priekšā. Nepalīdzēja ne Eiropas tehnoloģijas, ne medicīnas spīdekļi. Visi tikai rokas izplata un smagi izelpo. Tā sakot, darīja visu, kas vien bija viņu spēkos, " pastāstīja izdevumam informācijas avots no artista tuvinieku loka.

Viens no satīriķa draugiem pastāstīja, ka Zadornovs nolēmis atteikties no ārstēšanās, un un pipešu un šļirču vietā izvēlējās klusus vakarus tuvinieku un radu lokā savā mīļajā Baltijas krasta vasarnīcā.

Zadornovs ir rakstnieks un satīriķis, humorists, aktieris. Visslavenākā viņa monologu tēma ir Rietumu, vispirms jau amerikāņu, dzīves stila un kultūras kritika.

Ziņu lente
0