Mediji uzzināja, ka CNN ieviesa stingrākus noteikumus publikāciju materiāliem par Krieviju

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telekanāls CNN ievieš jaunus stingrākus ierobežojumus, kuri skar Krievijas tēmas atspoguļošanu.

RĪGA, 26.jūnijs — Sputnik. Telekanāls CNN pēc raksta izdzēšanas par ASV prezidenta Donalda Trampa komandas "sakariem" ar Krievijas fondu ievieš jaunus stingrākus ierobežojumus, kuri skar Krievijas tēmas atspoguļošanu, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz portālu BuzzFeed News un telekanāla vadības iekšējo vēstuli.

Ziņojumu sastādīja CNNMoney (pasaules biznesa jaunumiem veltīta mājas lapa — Red. piez.) galvenais redaktors Ričs Barbjeri. "Nevienam nedrīkst publicēt jebkādu kontentu, kurā tiek minēta Krievija, pirms to saņemu es un Džeisons, " portāls rāda vēstules fragmentu.

Jaunie ierobežojumi darbosies ne tikai CNNMoney, atzīmē portāls.

Iepriekš CNN ar atsauci uz informācijas avotiem ASV Kongresā paziņoja, ka Amerikas Senāts veic izmeklēšanu pret Donalda Trampa komandas iespējamiem sakariem ar KTIF. Tostarp, par aizdomu iemeslu kļuva tā vadītāja Kirila Dmitrijeva tikšanās ar vienu no Trampa pārejas štāba pārstāvjiem Entoniju Skaramucī "vien četras dienas pirms ASV prezidenta inaugurācijas" janvārī.

Vēlāk CNN izdzēsa rakstu, un mēģinot to atvērt parādījās piezīme: "Stāsts neatbilst CNN redakcijas standartiem, to izdzēsa. Saites uz materiālu nedarbojas. CNN atvainojas misteram Skaramucī. "

Telekompānijai tuvs informācijas avots paziņoja portālam, ka viss raksts pilnībā izgāzās

Ziņu lente
0