Lietuvā pasniedz visdārgāko kebabu pasaulē

© Wraperia Suppa KebsКебаб из крокодила
Кебаб из крокодила - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ātrās ēdināšanas ēdienā ietilpst krokodila gaļa, pārtikas zelts un trifeļu mērce.

RĪGA, 23. jūnijs – Sputnik. Pasaulē visdārgāko Wrap (kebabu) izdomāja Lietuvā, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz portālu madeinvilnius.lt.

Neskatoties uz to, ka tas ir "ātrās ēdināšanas" ēdiens, to radījusī komanda apgalvo, ka tam piemīt izcila kvalitāte, jo pagatavošanā tika izmantota krokodila gaļa, augstākās kvalitātes pārtikas zelts un trifeļu mērce.

© Foto : facebook / wraperiaKebabs ar krokodila gaļu
Процесс приготовления кебаба из крокодила - Sputnik Latvija
Kebabs ar krokodila gaļu

Ēdienkartē krokodila kebabam ir cits nosaukums – Lavish croko lavash aka Robin Hood un tas maksā 28,89 eiro. Taču, kā uzsver šī ēdiena autors Karoliss Jaruševičs, kaut arī cena neliekas ļoti zema, puse no šī eksotiskā ēdiena pārdošanas ienākumiem tiks ziedota bērnu namiem bērniem ar nopietnām slimībām.

"Izvēlējāmies nosaukumu Lavish croco lavash aka Robin Hood apzināti. Vārda Lavish nozīme — izšķērdīgs, bet Robins Huds ir pozitīvais varonis, kurš no bagātajiem iegūtos līdzekļus atdeva trūcīgajiem. Visa mūsu komanda izlēma ik gadu ziemassvētku laikā pusi no ienākumiem ziedot slimiem bērniem vai arī slimo atbalsta fondiem," — teica Jaruševičs.

Tie, kam negaršo eksotiskie produkti, varēs pasūtīt šo mielastu ar augstākās kvalitātes jēra vai vistas gaļu.

Гамбургер. - Sputnik Latvija
Arābu šeihs somu ātras ēdināšanas kafejnīcā atstājis dzeramnaudu 900 eiro apjomā

"Pitas no speciālas mīklas tiek piegādātas no Izraēlas, tāpēc ka pēc ilgiem eksperimentiem ar vietējām maiznīcām mēs neieguvām vēlamos rezultātus. Šādas kvalitātes gaļu arī izmanto tikai daži uzņēmumi Vācijā un Francijā. Tirgū liellopu gaļa šodien ir visdārgākā, tāpēc tikai daži pārtikas ražotāji spēj to atļauties. Tas atspoguļojas ēdienkartes cenās, kas ir augstākas, nekā mēs esam pieraduši redzēt ātrās ēdināšanas sektorā," — atzīmēja Wraperia Suppa Kebs pārstāvji.

Pārsteigt var arī citi ingredienti. Piemēram, neparasti, ka pitās piedāvā ar fetas sieru, ceptu sezamu, svaigu koriandru, baziliku un 15 dažādu dārzeņu veidu pildījumu, un tam visam pievieno svaigi spiestu citrona sulu.

Ziņu lente
0