Mediji: Tramps sadusmojies, uzzinot, ka tiek izmeklēta bijušā FIB vadītāja atlaišana

© REUTERS/Carlos BarriaASV prezidents Donalds Tramps
ASV prezidents Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mediji vēsta, ka ASV prezidents apgalvojis, ka kļuvis par "sazvērestības objektu", kuras mērķis ir diskreditēt viņu un novest līdz impīčmenta situācijai.

RĪGA, 18.jūnijs — Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps sadusmojies, redzot televīzijas sižetu, kas veltīts FIB vadītāja Džeimsa Komija atlaišanas apstākļu izmeklēšanai, vēsta RIA Novosti un Associated Press ar atsauci uz avotiem prezidenta administrācijā.

Tramps bija tik ļoti sadusmojies, ka kliedzis uz televizoriem Baltajā namā, apgalvo avoti. Turklāt amerikāņu prezidents it kā uzstājis, ka kļuvis par "sazvērestības objektu", kuras mērķis ir diskreditēt viņu un novest līdz impīčmenta situācijai.

Pēc aģentūras sarunas biedru vārdiem, Tramps ir pārliecināts, ka pirmais ģenerālprokurora vietnieks Rods Rozenstains un speciālais prokurors Roberts Millers, kurš nodarbojas ar šo izmeklēšanu, strādā subjektīvi.

Iepriekš ASV prezidents kritizēja Tieslietu ministrijas vadību. Savā Twitter mikroblogāTramps uzrakstīja, ka pret viņu rit izmeklēšana jautājumā par Komija atlaišanu un to dara "tas pats cilvēks", kurš ieteicis viņam "atlaist FIB direktoru".

Domājams, Tramps izteicies par Rozenstainu — memoranda autoru, kas kļuva par formālu pamatojumu Komija atlaišanai. Rozenstains kļuva par izmeklēšanas formālo kuratoru pret Trampa administrāciju par "sakariem ar Krieviju", kad ģenerālprokurors un Tieslietu ministrijas vadītājs Džefs Sešns atteicās no šīs lieta, raksta mediji.

Ziņu lente
0