Video

Erendira Valenda izpildīja trikus virs Niagāras ūdenskrituma

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Savu jauno panākumu akrobāte Erendira Valenda veltīja sava vīra rekorda piektajai gadadienai, kurš bija pirmais virves dejotājs, kas pārvarējis Niagāras ūdenskritumu.

Izpildot trikus virs bezdibeņa, Erendira Valenda aiz zobiem turējās apmēram 90 metru augstumā, demonstrēja akrobātiskus elementus ar stīpu, kura bija piekārta ar trosēm pie helikoptera.

Ar nāvīgi bīstamu akrobātiku viņa atzīmēja viņas vīra Nika Valenda sasnieguma piekto gadadienu, kurš 2012.gada 15.jūnijā šķērsoja pa trosi Niagāras ūdenskritumu.

Niks Valenda ir amerikāņu akrobāts, gaisa akrobāts, ekvilibrists, virves dejotājs un kaskadieris. Viņš uzstājas bez drošības virvēm un jau sešas reizes ierakstīts Ginesa rekordu grāmatā par akrobātikas trikiem. Bezbailīgais Niks sāka uzstāties cirkā 13 gadu vecumā, viņš ir cirka aktieris septītajā ģimenes paaudzē, viņa ģimene ir slavena dinastija, turklāt  par viņa vecvectēva un vēl divu ģimenes locekļu nāves iemesliem kļuva tieši bīstamie triki.

Pa trosi virs Niagāras ūdenskrituma Niks pirmo reizi mūžā gāja ar drošības virvi, jo viņam tika izvirzīti obligāti nosacījumi.

Citu Nika rekordu vidū ir Lielais kanjons. Viņš to šķērsoja pa trosi bez drošības virves 2013.gada jūnijā. Un 2014.gada novembrī drosminieks nogāja pa trosi, kas bija nostiepta starp diviem debesskrāpjiem Čikāgā 183 metru augstumā. Ceļa vidū, kad vēja ātrums sasniedza 12 metrus sekundē, viņš aizsēja acis. Pārgalvīgo triku novēroja tūkstošiem cilvēku, kā arī Discovery Channel televīzijas skatītāji.

Ziņu lente
0