Stīvens Kings salīdzināja Trampu ar dementoru no romāniem par Hariju Poteru

© AP Photo / Francois MoriПисатель Стивен Кинг
Писатель Стивен Кинг - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šonedēļ Stīvens Kings paziņoja, ka Tramps iekļāvis viņu "melnajā sarakstā", tāpēc tagad viņš nevar lasīt prezidenta Twitter mikroblogu.

RĪGA, 16.jūnijs – Sputnik. Slavenais rakstnieks Stīvens Kings salīdzināja ASV prezidentu Donaldu Trampu ar impulsīvu pusaudzi, kā arī ar dementoru no Džoannas Roulingas romāniem par Hariju Poteru, vēsta RIA Novosti.

"Tramps prezidenta amatā – tas ir impulsīvs un asi reaģējošs 15 gadus vecs pusaudzis ar 18 riepu kravas mašīnas vadītāja apliecību," — uzrakstīja Kings savā Twitter mikroblogā.

Tāpat iepriekš rakstnieks atbildēja uz Džoannas Roulingas publikāciju, kura viņam vaicāja par notiekošā trakuma pakāpi ASV pēc Enijas Vilksas skalas (Kinga "Mizerijas" romāna varones – red.). "Nu, es neesmu galvenais Trampa fans, tāpēc nerunāsim par Eniju Vilksu. Man liekas, viņā ir kaut kas no dementora," — atbildēja rakstnieks.

2016.gada maijā Kings kļuva par vienu no rakstniekiem, kurš parakstīja tiešsaistes petīciju pret Trampa kandidatūru ASV prezidenta amatam. 2017.gada maijā Kings paziņoja, ka Trampa pieeja "kodolpogai" ir šaušalīgāka par jebkuru viņa šausmu stāstu.

Ziņu lente
0