Politika

Deputāta kandidāts vīrs nav sagaidījis "plusiņus" no ģimenes

© Sputnik / Sergey MelkonovBalsošana pašvaldību vēlēšanās
Balsošana pašvaldību vēlēšanās - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Centrālā Vēlēšanu komisija noraidījusi Rīgas domes deputāta kandidāta sūdzību, kurš nav saņēmis sievas un meitas solītos "plusiņus".

RĪGA, 12. jūnijs — Sputnik. Rīgas domes deputāta kandidāts no partijas "Eiroskeptiķi — Rīcības partija" Normunds Vīrs apstrīdējis vēlēšanu rezultātus, jo biļetenos iepretī viņa uzvārdam konstatēts mazāks "plusiņu" skaits nekā viņam solīts, ziņo Vesti.lv, atsaucoties uz aģentūru LETA. 

Normunds Vīrs pieprasījis pārskaitīt balsis, jo viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka "plusiņus" kandidātam nolēmis biļetenā ievilkt viņš pats, viņa sieva un meita. Taču vēlēšanu rezultāti iecirknī liecina, ka iepretī kandidāta uzvārdam norādīts tikai viens "plusiņš".

Pašvaldību vēlēšanas - Sputnik Latvija
CVK veiks atkārtotas vēlēšanas Ķekavas novadā

Kandidāta iesniegumā norādīts, ka viņš vēlas personīgi pārskaitīt biļetenus, pie tam procesā jāpiedalās kandidāta pilnvarotām personām un jāveic videonovērošana.

Centrālā vēlēšanu komisija noraidījusi Vīra prasību kā nepamatotu. Tomēr šis apstāklis nenozīmē, ka nav gaidāma ģimenes drāma. Acīmredzama ir politiska nodevība vienā sabiedrības šūniņā. Kam viņa ir atdevusi savu "plusiņu"?

Ziņu lente
0