Trampa apvainotājs ir atlaists no CNN – un viņš ir sarūgtināts par to

© Richard Shotwell/Invision/APBeliever ("Ticīgais) šova vadītājs Reza Aslans
Believer (Ticīgais) šova vadītājs Reza Aslans - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Televīzijas raidījumu vadītājs Reza Aslans, kurš tika atlaists no CNN par prezidenta Trampa apvainošanu, ir vīlies par šādu lēmumu un sašutis par to.

RĪGA, 10.jūnijs — Sputnik. Believer ("Ticīgais) šova vadītājs Reza Aslans paziņoja, ka ir ļoti sašutis par telekanāla CNN lēmumu atlaist viņu par Donalda Trampa aizvainošanu, vēsta RIA Novosti.

"Šovs Believer daudz nozīmē man un tā neskaitāmai auditorijai, " uzrakstīja televīzijas raidījuma vadītājs Twitter. Viņš pateicās telekanālam un novēlēja tam visu to labāko. Tagad Reza Aslans "ir gatavs sadarbībai ar citām platformām", kuras ļaus viņam izplatīt savas idejas.

Rezu Aslanu atlaida pēc tā, ka viņš izmantoja aizskarošus vārdus pret ASV prezidentu Trampu Twitter vietnē, nosaucot viņu par Amerikas un visas cilvēces "kaunu".

Pēdējo deviņu dienu laikā tas jau ir otrais atlaistais par politiski nekorektiem komentāriem. Pirms Aslana bija atlaista komiķe Ketija Grifina, kura vadīja programmu "Jaunais gads". Viņa publicēja internetā fotogrāfiju, kurā viņa turēja nocirstas galvas mulāžu, kura atgādināja prezidenta galvu.

Vašingtona - Sputnik Latvija
CNN: Baltā nama juristi uzskata, ka Trampa impīčments ir maz iespējams

Vērts atzīmēt, ka CNN līdz nesenajiem laikkiem bija plaši pazīstams ar savu pozīciju pret Trampu, aktīvi stāstīja par prezidenta komandas un viņa paša "sakariem" ar Krieviju. Tramps sauca šīs ziņas par feiku un protestēja.

Februārī Baltais nams pat paziņoja, ka nesūtīšot savus pārstāvjus uz telekanāla raidījumiem. ASV prezidenta administrācijā uzskata, ka CNN neobjektīvi atspoguļo valsts vadītāja rīcību, nevirza viņa programmas pasākumus. Taču, šāds aizliegums, iespējams, nebūs pastāvīgs, atzīmēja Baltajā namā.

Ziņu lente
0