Latviešu aktieris: kas dziedājuši Ušakovam – izdzēsiet manu telefona numuru

© Foto : пресс-фото / dailesteatrisDailes teātra aktieris Intars Rešetins
Dailes teātra aktieris Intars Rešetins - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aktieris Intars Rešetins pabrīdināja, ka turpmāk negrib uzturēt sakarus ar kolēģiem, kuri piedalās "Saskaņas" partijas priekšvēlēšanu kampaņā.

RĪGA, 30.maijs — Sputnik. Dailes teātra aktieris Intars Rešetins savā Twitter mikroblogā izplatīja paziņojumu par to, ka vairs nevēlas sazināties ar mūziķiem un citu radošo profesiju pārstāvjiem, kuri piedalās "Saskaņas" partijas priekšvēlēšanu pasākumos.

Aktieris lūdz šos cilvēkus izdzēst savos mobilajos tālruņos viņa numuru, jo turpmāk nevēlas uzturēt sakarus ar tiem, kuri atbalsta galvaspilsētas vadošo "Saskaņas" un "Gods kalpot Rīgai"politisko partiju apvienību.

​Publikācija izraisīja rezonansi sociālo tīklu lietotāju vidū. Tā, dziedātājs Lauris Reiniks uzrakstīja, ka diez vai krievu grupas "Bi-2 džekiem", kuri sestdien atklāja vasaras sezonu Lucavsalā, ir Rešetina telefona numurs.

​Citi uzrakstīja, ja aktiera vēstījumu uztver nopietni, tad tas nozīmē, ka viņam vairs nevajadzētu runāt ar Olgu Rajecku un Samantu Tīnu, kuras piedalījās Rīgas valdošo partiju organizētajā bezmaksas koncertā Ķengaraga promenādē Rīgā.

Melnajā sarakstā jānokļūst arī šovmenim un dīdžejam Fredim, kurš atskaņoja radio "Saskaņas" audio reklāmu. Turpat ir jānokļūst un latviešu mīļotākajai grupai Prāta vētra.

Ziņu lente
0