Politika

Ivars Kalniņš iekļauts skandalozajā "Myrotvorets" sarakstā

© Foto : Наталья КореновскаяAktieris Ivars Kalniņš
Aktieris Ivars Kalniņš - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Slavenais latviešu aktieris Ivars Kalniņš iekļauts "Myrotvorets" mājas lapas sarakstā pēc viņa piedalīšanās "Meistars un Margarita" lugas priekšnesumā Krimā.

RĪGA, 30.maijs — Sputnik. Pirmais Latvijas radošo aprindu pārstāvis iekļauts skandalozās ukraiņu mājas lapas "Myrotvorets" sarakstā. Runa ir par Latvijā, Krievijā un Ukrainā labi pazīstamo un iemīļoto aktieri Ivaru Kalniņu, vēsta RIA Novosti.

Российский путешественник Федор Конюхов. Архивное фото - Sputnik Latvija
Fjodors Koņuhovs iekļuva vietnes Myrotvorets melnajā sarakstā

Viens no iemesliem, kādēļ aktieris nokļuva "soda bataljonā," ir "nelikumīga Ukrainas valsts robežas šķērsošana". Turklāt, Kalniņa vainai tiek pieskaitīta arī nelikumīga viesizrāžu rīkošana.

"Myrotvorets" lapā ir publicētas rakstu kopijas, kuros tiek ziņots, ka Ivars Kalniņš spēlējis "Meistara un Margaritas" lugas uzvedumā Simferopolē.

Kopā ar Latvijas aktieri lugā spēlēja arī Krievijas dziedātāji Vladimirs Kuzmins un Aļona Sviridova.
Iepriekš "Myrotvorets" sarakstos tika iekļauta Eirovīzijas 2017 Krievijas pārstāve Jūlija Samoilova, Krievijas estrādes zvaigznes Diāna Gurckaja, Jurijs Loza, Valērijs Ļeontjevs, Sergejs Šnurovs, Stass Pjeha, Bjanka, Julianna Karaulova, Mihails Šufutinskis, Irina Alegrova, reperis Basta, dziedātāja Ņuša, pasaulslavenais ceļotājs Fjodors Koņuhovs, vesela virkne žurnālistu, kuri, pēc mājas lapas veidotāju viedokļa, nepareizi raksta par notikumiem Ukrainā un nemiernieki no valsts dienvidaustrumiem.

Ziņu lente
0