Krievijas senators komentējis interneta resursu bloķēšanu Ukrainā

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasKrievijas senators Aleksejs Puškovs
Krievijas senators Aleksejs Puškovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas prezidents apstiprinājis Nacionālās drošības un aizsardzības padomes lēmumu par Krievijas sociālo tīklu "VBontakte" un "Odnoklassniki" bloķēšanu.

RĪGA, 17. maijs - Sputnik. Krievijas senators Aleksejs Puškovs paziņojis, ka par Krievijas interneta resursu bloķēšanu "bezjēdzīgāka un kaitīgāka" ukraiņu tautai varētu būt tikai Ukrainas prezidenta Petro Porošenko atteikšanās no bezvīzu režīma ar Krieviju, vēsta RIA Novosti.

Iepriekš Ukrainas prezidents Petro Porošenko apstiprinājis Nacionālās drošības un aizsardzības padomes lēmumu par Krievijas fizisko un juridisko personu saraksta paplašināšanu, uz kurā iekļautajām personām attiecinātas sankcijas. Paplašinātajā sarakstā iekļautas 1228 fiziskas un 468 juridiskas personas. Tostarp Ukraina attiecina sankcijas pret virkni Krievijas mediju, turklāt valstī bloķēta piekļuve sociālajiem tīkliem "VKontakte" un "Odnoklassniki", kā arī redursiem Yandex un Mail.ru. Rīkojumā norādīts, ka tas stājies spēkā no publicēšanas dienas.

"Par Krievijas interneta resursu bloķēšanu "bezjēdzīgāka un kaitīgāka" ukraiņu tautai varētu būt tikai Ukrainas prezidenta Petro Porošenko atteikšanās no bezvīzu režīma ar Krieviju," — savā mikroblogā Twitter uzrakstīja Aleksejs Puškovs.

Ziņu lente
0