Nākamnedēļ Latvijā gaidāms aukstums un sniegs

© Sputnik / Александр Кряжев / Pāriet pie mediju bankasМокрый снег. Осень
Мокрый снег. Осень - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sestdien Latviju klās aukstā atmosfēras fronte, kas atnesīs līdzi ziemeļu vēju, lietus un aukstās naktis – nākamnedēļ gaisa temperatūra naktī var nokrist līdz nullei.

RĪGA, 5. maijs – Sputnik. Pirms nedēļas nogales Latvijā saglabāsies silts laiks, no sestdienas kļūs vēsāks, bet nākamnedēļ gaisa temperatūra naktī nokritīsies līdz nullei, ziņo Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pīles uz ledus - Sputnik Latvija
Latvijā atkal kļūs vēsāks

Tāpat kā iepriekšējās dienās, šodien un rīt būs silts laiks. Piektdien un sestdien gaiss iesils līdz +15…+ 20°, uz piekrastes, kur vējš pūš no ūdens puses, būs nedaudz vēsāks.

Tomēr sestdien dienas laikā atmosfēras spiediens sāks kristies, bet vakarā Latviju sasniegs aukstā atmosfēras fronte, kas nesīs līdzi atdzišanu. Svētdien turpinās pūst ziemeļu vējš, un gaisa temperatūra dienas laikā nepārsniegs +8…+15°.

Nākamā darba nedēļa nebūs siltāka — pūtīs brāzmains ziemeļu vējš, auksta gaisa masa izveidos lietus mākoņus, kas atnesīs īslaicīgus nokrišņus. Gaisa temperatūra dienā nedēļas laikā būs aptuveni + 5…+ 11°, bet naktī kļūs arvien vēsāk, nedēļas vidū — nedaudz zem 0°.

Ziņu lente
0