Lielā Tēvijas kara veterāniem Krievijā tiks dota iespēja bez maksas piezvanīt draugiem ārvalstīs

© Sputnik / Константин Чалабов / Pāriet pie mediju bankasLielā Tēvijas kara veterāns Sevastopolē. Foto no arhīva
Lielā Tēvijas kara veterāns Sevastopolē. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Visiem kara veterāniem tiks dāvātas līdz 100 minūtes telefona sarunām bez maksas.

RĪGA, 25. aprīlis — Sputnik. No 25. aprīļa līdz 10. maijam Lielā Tēvijas kara dalībniekiem un invalīdiem Krievijā dāvāta iespēja bez maksas nosūtīt telegrammas un piezvanīt pa tālruni "Krievijas pasta" nodaļās, kas nodrošina telegrammu pieņemšanas un tālruņa pakalpojumus.

Uzvaras diena. logotips ar uzrakstu Viena visiem - Sputnik Latvija
#VienaVisiem: Sputnik uzsāk Uzvaras dienai veltītu akciju

Krievijas sakaru operators informē, ka Lielā Tēvijas kara dalībnieki un invalīdi varēs bez maksas piezvanīt uz stacionārajiem un mobilajiem tālruņiem, kā arī nosūtīt telegrammas ne tikai Krievijā, bet arī uz Baltijas valstīm — Latviju, Igauniju un Lietuvu, tuvākajām ārvalstīm: Ukrainu, Baltkrieviju, Moldovu, Kazahstānu, Uzbekistānu, Tadžikistānu, Kirgīziju, Turkmēniju, Azerbaidžānu, Armēniju, Gruziju, Abhāziju un Dienvidosetiju.

Katram tiks piešķirtas līdz 100 bezmaksas sarunas minūtes, telegrammu skaits nav ierobežots. "Krievijas pasts" un "Rostelekom" izstrādājuši piedāvājumu par godu Uzvaras dienai, lai dāvātu iespēju veterāniem sazināties ar saviem biedriem, draugiem un tuviniekiem. Zvanīt un telegrammas sūtīt būs iespējams, uzrādot Lielā Tēvijas kara veterāna vai invalīda apliecību.

Ziņu lente
0