Sprādziena upuru skaits Sanktpēterburgā pieaudzis līdz 14 cilvēkiem

© Sputnik / Александр Тарасенков / Pāriet pie mediju bankasВзрыв в метро в Санкт-Петербурге
Взрыв в метро в Санкт-Петербурге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sanktpēterburgas metro sprādziena vietā bojā gāja 11 cilvēki, taču vēl trīs gājuši bojā slimnīcā.

RĪGA, 4. aprīlis — Sputnik. Upuru skaits pēc sprādziena Sanktpēterburgas metro pieaudzis līdz 14 cilvēkiem, trīs cietušie miruši slimnīcā.

"Šodien konstatēta 14 cilvēku nāve — 11 no viņiem gājuši bojā notikuma vietā, un trīs miruši no gūtajām traumām," — citē RIA Novosti Krievijas veselības ministres Veronikas Skvorcovas paziņojumu.

Взрывы в метро в Санкт-Петербурге - Sputnik Latvija
Sanktpēterburgā terora akta upuru skaits sasniedzis 11 bojāgājušos, publicēts ievainoto saraksts

Pēc Veselības ministrijas vadītājas teiktā, šobrīd Pēterburgas slimnīcās atrodas 49 cietušie, bet 13 jau devušies mājās.

Sprādziens metropolitēna vilciena vagonā starp stacijām "Sennaja plošadj" un "Tehnologičeskij institut" notika vakar. Vēlāk kļuva zināms par vēl vienu spridzekli stacijā "Plošadj Vosstanija", kuru izdevies likvidēt. Krievijas Izmeklēšanas komiteja uzsāka krimināllietu saskaņā ar "terorakta" pantu.

Iepriekš Glābšanas dienesta mājaslapā publicēts sprādzienā cietušo saraksts. Piemēram, Džanelidzes Neatliekamās palīdzības zinātniskās pētniecības institūtā atrodas 19 cilvēki, no viņiem četri atrodas smagā stāvoklī, un noteikt viņu personību nav iespējams.

Ziņu lente
0