Latvijā oficiālajā vizītē ierodas Ukrainas prezidents

© Sputnik / Mikhail PalinchakОбращение президента Украины Петра Порошенко
Обращение президента Украины Петра Порошенко - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ieplānota divpusēja Ukrainas un Latvijas prezidentu tikšanās, vēlāk prezidenti parakstīs divpusējo līgumu un piedalīsies preses konferencē.

RĪGA, 4. aprīlis – Sputnik. Šodien Ukrainas prezidents Petro Porošenko ieradīsies oficiālā vizītē Latvijā, ziņo RIA Novosti Latvijas prezidenta kanceleja. Ukrainas prezidents ierodas Latvijā pēc valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzaicinājuma.

"Plkst. 11:00 pie Rīgas pils notiks oficiālā Porošenko sagaidīšanas ceremonija, un vēlāk oficiālā fotografēšanās ceremonija un ierakstīšana viesu grāmatā," — paziņoja prezidenta kancelejā.

Tāpat Ukrainas prezidentam ir ieplānota divpusēja tikšanās ar Latvijas prezidentu, vēlāk prezidenti parakstīs divpusējo līgumu un piedalīsies preses konferencē. Tāpat paredzēta ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa.

Vizītes laikā Ukrainas prezidents plāno tikties ar Latvijas premjerministru Māri Kučinski un piedalīties darba launagā ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci.

Savukārt Porošenko sievai Marinai ir paredzēta atsevišķa programma, kuras gaitā viņa apmeklēs Latvijas Nacionālo mākslas muzeju, Rīgas Ukraiņu vidusskolu un Vaivaru sākumskolu.

Ziņu lente
0