Politika

Kremļa reakcija uz ASV kongresa klausīšanām par Krievijas ietekmi uz vēlēšanu gaitu

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasПресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc Krievijas prezidenta preses sekretāra Dmitrija Peskova viedokļa, diez vai tās var uzskatīt par konstruktīvu ieguldījumu savstarpēju attiecību attīstībā.

RĪGA, 22. marts – Sputnik. Diez vai klausīšanās par Krievijas ietekmi uz Amerikas vēlēšanu gaitu ASV kongresa pārstāvju palātā ar FIB piedalīšanos var uzskatīt par konstruktīvu ieguldījumu savstarpēju attiecību attīstībā, ziņo RIA Novosti ar atsauci uz Krievijas prezidenta preses sekretāru Dmitriju Peskovu.

"Viennozīmīgi šaubos, ka tās uzskatīt par ieguldījumu savstarpēju attiecību attīstībā, " – paziņoja Peskovs, atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai klausīšanās sarežģī Krievijas Federācijas un ASV savstarpējo attiecību uzlabošanas perspektīvu.

Komentējot vienu no klausīšanās izskanējušajiem paziņojumiem par to, ka Kremlis it kā uzskatīja Trampu par bezcerīgu ASV prezidenta posteņa kandidātu, Peskovs atzīmēja: "neuzskatām, ka tas būtu iemesls mūsu komentāriem".

"Tā jau drīzāk tāda permanenta ASV iekšējā diskusija, un mēs gribētu turēties malā no šīm ne pie kā nevedošām diskusijām, " – paziņoja Krievijas prezidenta preses sekretārs.

Ziņu lente
0