Peskovs izslēdz Samoilovas aizstāšanas varbūtību Eirovīzijā

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasПевица Юлия Самойлова
Певица Юлия Самойлова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eirovīzija-2017 notiks Kijevā. Saskaņā ar izlozes rezultātiem, Krievija uzstāsies konkursa otrajā pusfinālā 11. maijā, bet fināls tiek plānots 13. maijā.

RĪGA, 20. marts – Sputnik. Krievija nemainīs savu pārstāvi Eirovīzija-2017 konkursā, žurnālistiem paziņoja prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, ziņo RIA Novosti.

"Man nav zināms mūsu organizatoru lēmums, bet, cik es saprotu, tādās opcijas kā aizvietošana nepastāv," – paziņoja Peskovs, atbildot uz jautājumu par to, vai Krievija ignorēs konkursu, vai mainīs izpildītāju, gadījumā ja Jūlijai Samoilovai aizliegs iebraukt Ukrainā.

Pirmais kanāls nolēma sūtīt uz konkursu Jūliju Samoilovu, kas izraisīja asu kritiku Kijevā. Ukrainas varas pretenzijas ir saistītas ar to, ka 2015. gadā dziedātāja uzstājās Krimā.

UDD apsolīja izskatīt jautājumu par Samoilovas iespēju iebraukt valstī un pieņemt "nosvērtu lēmumu", bet Augstākās Radas deputāts Antons Gerašenko aicināja saukt meiteni pie atbildības.

Pati Samoilova nosauca Kijevas draudus par "smieklīgiem".

"Nesaprotu, par ko tāda jezga. Bija absolūti parasts koncerts… Nezinu, man tas viss liekas savādi," – paziņoja dziedātāja intervijā televīzijas raidījumam "Vesti v subbotu".

Ziņu lente
0