Lietuvā kravas automašīnā atklāj 300 kilogramus hašiša

© Foto : 7raysmarketingМедицинская марихуана
Медицинская марихуана - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lietuvas drošības institūcijas noskaidrojušas, ka hašišu nebija paredzēts realizēt Lietuvas tirgū - to no kādas Eiropas valsts veda uz Krieviju.

RĪGA, 27. februāris – Sputnik. Šauļu rajona Organizētās noziedzības izmeklēšanas nodaļas darbinieki Lietuvas dienvidos aizturējuši kravas automašīnu ar vairāk nekā 300 kilogramiem hašiša, informē LETA.

Šauļu policija pirmdien informēja, ka tā ir lielākā šogad atklātā hašiša krava. Tās vērtība tiek lēsta ap trim miljoniem eiro.

Krievu zinātnieki izstrādājuši zāles pret narkotisko atkarību. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Krievu zinātnieki izstrādājuši zāles pret narkotisko atkarību

Kravas automašīna MAN, kas pieder kādam Šauļos reģistrētam uzņēmumam, tika apturēta Kalvarijas kontrolpunktā netālu no Polijas robežas. Mašīnā bija tukšs plastmasas iepakojums.

Rentgena pārbaudē piekabes grīdā tika atklāts slepens nodalījums, kura atvēršanai tika lūgta ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku palīdzība. Šajā slēptuvē bija narkotikas, kas bija sapakotas 1,5-3 kilogramu smagos saiņos.

Lietuvas drošības institūcijas noskaidrojušas, ka hašišu nebija paredzēts realizēt Lietuvas tirgū – to no kādas Eiropas valsts veda uz Krieviju.

Ziņu lente
0