Lidostā "Rīga" uz skrejceļa saslīdējis "Vim Airlines" gaisa kuģis

© Sputnik / Виталий Анков"Vim Airlines". Foto no arhīva
Vim Airlines. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lidostā "Rīga" uz skrejceļa saslīdējis "Vim Airlines" gaisa kuģis, ar kuru lidoja Kontinentālās hokeja līgas komanda Toljati "Lada", cietušo nav.

RĪGA, 17. februāris — Sputnik. Šodien starptautiskajā lidostā "Rīga" noticis negadījums ar aviokompānijas "Vim Airlines" čarterreisa no Krievijas pilsētas Ufas gaisa kuģi, kas pirms pacelšanās saslīdēja uz skrejceļa, informē LETA, atsaucoties uz lidostas pārstāvjus stāstīto.

Gaisa kuģī atradās 40 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi. Negadījumā neviens cilvēks nav cietis.

Публикация от Илья Ежов (@ezhik33) Фев 17 2017 в 4:25 PST

Patlaban gaisa kuģis ir novietots stāvvietā. Lidostas skrejceļš patlaban ir slēgts un tiek veikta tā tehniskā apsekošana.

Lidmašīnā atradās Kontinentālās hokeja līgā spēlējošā Toljati "Lada" komanda, aģentūrai LETA apstiprināja komandas spēlētājs, bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis. Viņš norādīja, ka komanda pēc vakardienas spēles ar Rīgas "Dinamo" bija ceļā uz nākamo spēli, kas paredzēta Ufā. Plašāk komentēt situāciju Masaļskis patlaban nevēlējās.

Great time in Riga🚀🚨✈️🛫

Публикация от Glebа (@_gleba_) Фев 17 2017 в 2:38 PST

Toljati komandu trenē Latvijas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Artis Ābols un tajā bez Masaļska spēlē arī Latvijas hokejists Kristaps Sotnieks.

Informācija lidostas mājaslapā liecina, ka kopš plkst.11.54 neviena lidmašīna lidostā Rīga nav nolaidusies, savukārt pēdējais izlidojošais reiss veikts plkst.11.32.

Отскочили

Публикация от Антон Шенфельд (@shenfeld12) Фев 17 2017 в 4:18 PST

Kā liecina informācija "Vim Airlines" mājaslapā, šī Krievijas lidsabiedrība dibināta 2002.gadā un reģistrēta Maskavā.

Aivosabiedrība nodrošina gan regulāros, gan čārterreisus gan Krievijas iekšienē, kā arī no vairākām Krievijas pilsētām uz ārvalstīm. Tās flotē esot "Boeing 777-200", "Boeing 767-300", "Boeing 757-200" un "Airbus 319-111" modeļu lidmašīnas.

Ziņu lente
0