Prankeri izjokojuši ASV kongresmeni, kura stāstījusi par Krievijas uzbrukumu Korejai

© SAUL LOEB / AFPASV kongresmene Maksīna Votersa
ASV kongresmene Maksīna Votersa - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tālruņa jokdari zvanīja ASV kongresmenei Maksīnai Votersai Ukrainas premjera Vladimira Groismana vārdā. Sarunu ar kongresmeni viņi sāka ar diskusiju par sankcijām pret Krieviju. Maksīna Votersa sacīja, ka ASV nepieļaus sankcijas režīma atvieglošanu — gluži otrādi, to plānojot pastiprināt.

RĪGA, 14. februāris —Sputnik. Krievijas internetā slavenie prankeri Vovans un Leksuss publicējuši portālā YouTube sarunu ar amerikāņu kongresmeni Maksīnu Votersu, kura iepriekš paziņojusi, ka Krievija uzbrūkot Korejai, vēsta RIA Novosti.

Prankeri pavēstījuši politiķei, ka Krievija uzbrukusi Limpopo serveriem un iecēlusi prezidenta amatā "savu marioneti Aikāsāpu", kā arī nosūtījusi karaspēku uz Gabonu, lai atbalstītu prezidenta Bongo Ondimas režīmu.

Limpopo krievi radījuši vēl lielāku kaitējumu, nekā ASV priekšvēlēšanu sacīkšu laikā, informēja kongresmeni Groismena vārdā. Votersa painteresējās, kurš vadījis uzbrukumus. "Īpašie Putina padomdevēji Vovans un Leksuss," — teica viens no prankeriem. Kongresmene precizēja, kāda ir šo abu vārdu rakstības forma.

Prankeri izjoko WADA un USADA prezidentus - Sputnik Latvija
Video
Prankeri izjoko WADA un USADA prezidentus

Jokdari Votersu informēja, ka Krievijas karaspēki okupējuši "Doņecku un Ļvovu". Informācija par Rietumukrainas pilsētu ieinteresējusi kongresmeni. "Tie (regulārie Putina karaspēki —red.) jau ir austrumos un rietumos?" — pajautāja Votersa.

"Es zinu, ASV būs jūsu pusē, puiši. Taču jaunie iebrukumi šajās teritorijās… Es domāju, mūsu cilvēkiem vajadzētu… Es nezinu, cik mums tur ir cilvēku no izlūkdienestiem. Mums ir vajadzīga papildu informācija šajā jautājumā," — komentēja situāciju Votersa.

Sarunas laikā prankeri paziņojuši, ka Krievijas prezidents pārņēmis savā ziņā arī televīziju —Ukrainas premjera kabinetā pats par sevi ieslēdzies kanāls RT, pie tam ēterā bijusi intervija ar viņu pašu.

"Ar mani notika tas pats. Es uzstājos Kongresā, un manu translāciju pārtrauca Russia Today kanāls, kurš 10 minūtes translēja savu reklāmu," — Votersa sūdzējās "Groismanam".

Эрдоган рассказал, кто устроил взрыв в центре Стамбула - Sputnik Latvija
New York Times konstatēja Erdogana humora izjūtas trūkumu

Viņa norādīja, ka neko nezinot par "jauniem Putina iebrukumiem", un piedāvāja tikties un pārrunāt esošo situāciju vizītes laikā Londonā.

Tiesa, nekas nepierāda, ka Vovana un Leksusa sarunu biedrene bija Maksīna Votersa, tomēr video ierakstā dzirdamā balss ir līdzīga citiem ierakstiem, kuros piedalās politiķa.

Iepriekš Maksīna Votersa, uzstājoties preses konferencē, paziņojusi, ka Donalds Tramps "pats provocē savu impīčmentu" un ka viņš esot gatavs "meties Krievijas prezidenta skavās, kamēr viņš turpina uzbrukt Korejai."

Ziņu lente
0