Tramps no jauna vēstījis, ka nav pazīstams ar Putinu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidents Donalds Tramps savā Twitter lapā uzrakstījis, ka nepazīst Krievijas līderi un pārmetis saviem kritiķiem naida izpausmes.

RĪGA, 8. februāris — Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps paziņojis, ka nav pazīstams ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un viņam nav nekādu biznesa sakaru Krievijā.

"Es nepazīstu Putinu, man nav darījumu Krievijā un nīdēji jūk prātā, turpretim Obama var slēgt darījumus ar Irānu — "teroristu numur viens", nekādu problēmu!" — uzrakstīja Tramps savā lapā Twitter.

Jaunais ASV prezidents vairākkārt kritizējis presi par neobjektīvu attieksmi pret viņa administrāciju, par neapstiprinātu datu izplatīšanu un mēģinājumiem "pieķert" Trampu un viņa līdzgaitniekus sakaros ar Krievijas varas iestādēm.

Pirmā abu valstu līderu telefonsaruna notika 28. janvārī, prezidenti sarunājās apmēram 45 minūtes.

ASV priekšvēlēšanu kampaņas laikā Donalds Tramps vairākkārt teicis, ka nav personīgi pazīstams ar Krievijas prezidentu. Vienlaikus miljardieris atzina, ka pasaule tikai iegūs, ja ASV un Krievijas attiecības uzlabosies un valstis kopīgi cīnīsies pret starptautisko terorismu.

Ziņu lente
0