Tramps devies uz aviobāzi, lai sagaidītu lidmašīnu ar Jemenā bojāgājušā karavīra mirstīgajām atliekām

© REUTERS / Joe RaedleASV prezidents Donalds Tramps. Foto no arhīva
ASV prezidents Donalds Tramps. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Runa ir par ASV GS spēku operācijas laikā bojāgājušo virsnieku Viljamsu Ovensu no Ilinoisas. 28. janvārī viņš gāja bojā no pretterorisma operācijas laikā gūtajiem ievainojumiem Jemenā.

RĪGA, 2. februāris — Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps negaidīti pametis savu kabinetu, lai sagaidītu lidmašīnu ar Jemenā bojāgājušā karavīra mirstīgajām atliekām, ziņo RIA Novosti, atsaucoties uz Balto namu.

Tiek precizēts, ka prezidents un viņa vecākā meita Ivanka aptuveni pulksten 15.00 (22.00 pēc Rīgas laika) ar prezidenta helikopteri izlidoja no Baltā nama teritorijas.

PRA Patriot. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
NATO atteikusies no sarunām ar Ukrainu PRA jautājumā

Sākotnēji prezidenta administrācija nesniedza informāciju par lidojuma galamērķi. Tikai pēc dažām minūtēm noskaidrojās, ka Tramps nolēmis sagaidīt lidmašīnu ar bojāgājušā karavīra mirstīgajām atliekām amerikāņu bāzē "Dover" Delavērā.

Runa ir par ASV GKS spēku operācijas laikā bojāgājušo virsnieku Viljamsu Ovensu no Ilinoisas. 28. janvārī viņš miris no pretterorisma operācijas laikā gūtajiem ievainojumiem Jemenā, teikts ziņojumā. Ovens dienējis ASV bruņoto spēku Centrālās pavēlniecības vienībā. Baltais nams paziņoja, ka operāciju sankcionējis Donalds Tramps, kurš prezidenta amatā stājies pavisam nesen.

Savu līdzjūtību saistībā ar Ovensa bojāgāju jau paudis jaunais Pentagona vadītājs Džeimss Metiss.

Ziņu lente
0