Meksikāņi lūdz Putina palīdzību cīņā pret korupciju

© Sputnik / Sergei Guneyev / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ В.Путин участвует в работе III Медиафорума ОНФ "Правда и справедливость"
Президент РФ В.Путин участвует в работе III Медиафорума ОНФ Правда и справедливость - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lūgumu Vladimiram Putinam sniegt atbalstu cīņā pret korupciju Meksikā parakstījuši jau vairāki tūkstoši cilvēku.

RĪGA, 15. janvāris — Sputnik. Interneta portālā change.org publicēta Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam adresēta petīcija ar lūgumu sniegt atbalstu cīņā pret korupciju, vēsta meksikāņu izdevums Vanguardia.

Jau vairāki tūkstoši cilvēku parakstījuši lūgumu Krievijai palīdzēt Meksikai korumpētās valdības apstākļos.

"Politiskā situācija Meksikā pašlaik ir sliktākā visā tās vēsturē," – raksta Freppo Soviético, parakstu vākšanas iniciators. Viņš piebildis, ka "pašlaik Meksika cieš no marodieriem un žurku bariem."

Autors uzsvēris, ka Meksikā patlaban ir sliktākais prezidents valsts vēsturē. Pie tam viņš atzīmējis, ka ne ASV, kas ar lielāko prieku saņem Meksikas resursus, ne arī ANO neveic nekādus pasākumus, lai palīdzētu valstij, par stabilitātes trūkumu kurā ir informēta visa pasaule.

"Mums trūkst cilvēka, kas spētu apturēt šos korumpētos meksikāņu politiķus, kuri visu izšķiež un izlaupa," – konstatējis petīcijas autors.

Viņš pauž pārliecību, ka šis cilvēks ir Vladimirs Putins, un patlaban Meksikai ir nepieciešams tieši Krievijas prezidents.

Daži cilvēki, kas pauduši atbalstu petīcijai, komentāros raksta, ka Putins ir "vispasaules līmeņa līderis," citi uzsver, ka Meksikai nepieciešamas globālas pārmaiņas un "ar tādu korupciju nav iespējams cīnīties no iekšpuses; nepieciešama tāda vispasaules līdera atbalsts, kāds ir Vladimirs Putins."

Vietnes change.org noteikumi paredz, ka petīcija tiks nosūtīta Krievijas prezidentam, tiklīdz to parakstīs pieci tūkstoši cilvēku.

Ziņu lente
0