Tunisijā aizturēti Berlīnes slaktiņa sarīkotāja iespējamie līdzgaitnieki

© REUTERS / Fabrizio BenschTunisijā aizturēti Berlīnes slaktiņa sarīkotāja iespējamie līdzgaitnieki
Tunisijā aizturēti Berlīnes slaktiņa sarīkotāja iespējamie līdzgaitnieki - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmdienas vakarā kravas automašīna ietriecās cilvēku pūlī, kas pulcējās Ziemassvētku tirdziņā Berlīnes centrā. Uzbrukuma rezultātā gājuši bojā 12 cilvēki, 48 — nogādāti slimnīcā.

RĪGA, 25. decembris — Sputnik. Tunisijā aizturēts Berlīnes slaktiņu sarīkojušā Anisa Amri brāļadēls un vēl divas personas, kas "saistītas" ar slepkavu, vēsta LETA, atsaucoties uz Iekšlietu ministrijas sniegto informāciju.

Ministrijas izplatītajā paziņojumā teikts, ka šīs trīs piektdien aizturētās personas ir "ar Anisu Amri saistītas teroristu šūniņas locekļi".

Nāvējošais brauciens - Sputnik Latvija
Foto
Nāvējošais brauciens: 12 cilvēki gājuši bojā zem kravas automašīnas riteņiem Berlīnē

Tikmēr Spānijas Iekšlietu ministrija paziņojusi, ka pārbauda, vai Amri nav bijis saistīts ar islāma ekstrēmistiem arī Spānijā.

Pirmdienas vakarā kravas automašīna ietriecās cilvēku pūlī, kas pulcējās Ziemassvētku tirdziņā Berlīnes centrā. Uzbrukuma rezultātā gājuši bojā 12 cilvēki, 48 — nogādāti slimnīcā. Atbildību par notikušo uzņēmusies ISIS.

Aizdomās par teroraktu turamais 24 gadu vecais Tunisijas izcelsmes bēglis Aniss Amri oficiāli tika pasludināts meklēšanā Vācijā un Eiropas valstīs. Par ziņām, kas varētu palīdzēt noteikt viņa atrašanas vietu vācu varasiestādes solīja izmaksāt līdz 100 tūkstošus eiro.

Ziņu lente
0