Dolfs Lundgrēns gribētu piedalīties filmā par kauju pie Poltavas

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasАктер Дольф Лундгрен
Актер Дольф Лундгрен - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pašlaik aktieris piedalās seriālā "Bulta" ASV televīzijā, kur tēlo krievu tautības varoni, franšīzes "Neiznīcināmie" ceturtajā daļā un gatavojas filmai par bokseri, kurā uzņemsies režisora pienākumus.

RĪGA, 21. decembris – Sputnik. Zviedru izcelsmes Holivudas aktieris Dolfs Lundgrēns intervijā RIA Novosti pastāstīja, ka gribētu piedalīties vēsturiskā filmā par kauju pie Poltavas, ko uzņemtu Krievija.

"Es ļoti interesējos par pasaules vēsturi kopumā, piemēram, par Krievijas vēsturi, labi pārzinu militāro tehniku un kauju gaitu. Gribētu tēlot krievu filmā, piemēram, par kauju pie Poltavas. Toreiz, XVIII gadsimtā zviedru armija, ko komandēja karalis Kārlis XII, iesaistījās cīņā ar Pētera I armiju. Pēc Zviedrijas armijas sagrāves daudzi zviedru karavīri nokļuva gūstā, dzīvoja nometnēs, apprecēja krievu sievietes. Būtu ļoti interesanti uzņemt filmu par tālaika notikumiem," – pastāstīja aktieris.

Dolfs Lundgrēns piebilda, ka pašlaik piedalās seriālā "Bulta" ASV televīzijā, kur tēlo krievu tautības varoni, franšīzes "Neiznīcināmie" ceturtajā daļā un gatavojas filmai par bokseri, kurā uzņemsies režisora pienākumus.

Dolfs Lundgrēns ir amerikāņu kinoaktieris, režisors, scenārists un producents, cīņas mākslu meistars. Skatītājiem viņš ir labi pazīstams no lomām spriedzes filmās "Rokijs" (1985), "Atmaskošana Mazajā Tokijā" (1991), "Pēdējais cīnītājs" (2000), "Mehāniķis" (2005), kā arī franšīzes "Neiznīcināmie" filmās (2010, 2012, 2014), kur no jauna sapulcējās pirms 20 gadiem slavenu spriedzes filmu varoņi.

Ziņu lente
0