Pakistānā aviokompānijas darbinieki upurējuši āzi lidlaukā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pakistānā dzīvnieku upurēšanas gadījumi novēroti arī agrāk – vismaz divas privātās aviokompānijas īstenojušas šādu praksi 2010. un 2012. gadā pēc lidmašīnu katastrofām.

RĪGA, 19. decembris - Sputnik. Aviokompānijas Pakistan International Airlines darbinieki upurējuši āzi lidlaukā, pirms lidmašīnas izlidošanas, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz izdevumu Express Tribune.

Северный терминал аэропорта Рига - Sputnik Latvija
Lidostā "Rīga" atklāta jaunā Ziemeļu piestātne

Incidents noticis vakar starptautiskajā Islamabadas lidostā. Lidmašīna ATR gatavojās izlidot uz Multānas pilsētu. Šis bija pirmais ATR lidmašīnu reiss kopš 12. decembra. Aviokompānija pārtraukusi šī modeļa lidmašīnu ekspluatāciju pēc tam, kad 7. decembrī avarējis gaisakuģis ATR 42-500 ar 47 cilvēkiem.

"Darbinieki upurējuši āzi pateicībā par to, ka ATR lidmašīnas atsākušas lidojumus," - paziņojis izdevumam viens no darbiniekiem.

Upurēšanas fotogrāfijas ātri izplatījās sociālajos tīklos un radīja interneta lietotāju sašutumu.

Pakistan International Airlines oficiālais pārstāvis Danijals Dilanijs uzsvēra, ka tā bija privāta lidostas darbinieku iniciatīva un kompānijas vadībai nav saiknes ar incidentu.

 

Lidmašīnas reiss beidzies veiksmīgi.

Pakistānā dzīvnieku upurēšanas gadījumi novēroti arī agrāk - vismaz divas privātās aviokompānijas īstenojušas šādu praksi 2010. un 2012. gadā pēc lidmašīnu katastrofām.

Ziņu lente
0