Eiropas Komisija saskārusies ar plašu kiberuzbrukumu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Grūtības Eiropas Komisijas darbā sākušās ceturtdien pēcpusdienā. Uzbrukums tika raksturots kā "servisa atteikums, kas novedis pie interneta pieslēguma pārslodzes."

RĪGA, 25. novembris — Sputnik. Eiropas Komisija (EK) saskārusies ar plašu kiberuzbrukumu, kā rezultātā uz četrām stundām zaudējusi interneta pieslēgumu, informē RIA Novosti, atsaucoties uz izdevuma Politico sniegto informāciju.

Павильон телекомпании RT. Архивное фото - Sputnik Latvija
Telekompānijas Russia Today vietnei uzbrūk hakeri
Izdevums vēsta, ka Grūtības Eiropas Komisijas darbā sākušās ceturtdien aptuveni pl. 15.00 (pl. 16.00 pēc Latvijas laika). Mazliet vēlāk Eiropas Komisijas tehniskās palīdzības dienests izsūtījis darbinieki paziņojumu, kurā uzbrukums raksturots kā "servisa atteikums, kas novedis pie interneta pieslēguma pārslodzes."

"Uzbrukums sekmīgi apturēts bez darbības pārtraukumiem, taču uz laiku bija manāmas problēmas ar pieslēguma ātrumu," — Politico pavēstīja informācijas avots Eiropas Komisijā un piebilda, ka informācijas noplūde nav konstatēta.

"Dienas otrajā pusē neviens nevarēja strādāt, jo internets divas reizes pārtrauca darbu uz vairākām stundām," — pastāstīja viens no EK darbiniekiem.

Informācija par to, no kurienes nācis uzbrukums, netiek sniegta.

Ziņu lente
0