Parādā nepaliksim: Maskava sniegs atbildi pēc incidenta ar Krievijas lidmašīnu

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasKrievijas Ārlietu ministrijas oficiālā pārstāve Marija Zaharova. Foto no arhīva
Krievijas Ārlietu ministrijas oficiālā pārstāve Marija Zaharova. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Maskava atbilstoši reaģēs uz Šveices paskaidrojumiem jautājumā par incidentu, kas noticis ar Krievijas valdības lidmašīnu, apsolīja Marija Zaharova.

RĪGA, 20. novembris — Sputnik. Maskava atbilstoši reaģēs uz Šveices paskaidrojumiem jautājumā par incidentu, kas noticis ar Krievijas valdības lidmašīnu, apsolīja Krievijas Ārlietu ministrijas oficiālā pārstāve Marija Zaharova.

Šveices GKS iznīcinātājs bīstami pietuvojies gaisa kuģim no Krievijas - Sputnik Latvija
Video
Šveices GKS iznīcinātājs bīstami pietuvojies gaisa kuģim no Krievijas

Piektdien kara lidmašīnas ar Šveices karogu bīstamā attālumā vairākas minūtes pavadīja lidmašīnu no Krievijas, kurā atradusies Krievijas delegācija, kas devusies uz Peru, lai piedalītos Āzijas un Klusā okeāna ekonomiskās sadarbības organizācijas samitā, kā arī žurnālisti.

Incidents noticis Šveices gaisa telpā.

"Mēs neatstājām nemanītu plašsaziņas līdzekļu sniegto informāciju šajā jautājumā, un mūsu vēstniecība Šveicē pieprasīja paskaidrojumus," — informēja Zaharova telekanāla "Rossija 24" ēterā.

"Mēs gaidām paskaidrojumus un reaģēsim uz tiem atbilstoši, kad tie tiks sniegti," — piebilda diplomāte.

Viņa uzsvēra, ka Krievijas lidmašīnas pasažieru bažas radījis nelielais attālums, kādā pietuvojušies Šveices GKS iznīcinātāji.

Iepriekš incidenta video tika publicēts Krievijas Ārlietu ministrijas kontā YouTube.

Ziņu lente
0