"Odnoklassniki" noliedz ofisa slēgšanu Rīgā

© Andrew Stawarz / Driftin'n'TxtinMeitene ar tālruni. Foto no arhīva
Meitene ar tālruni. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievvalodīgā sociālā tīkla preses dienests noraidījis informāciju par pārstāvniecības slēgšanu Rīgā.

RĪGA, 19. novembris — Sputnik. Sociālais tīkls "Odnoklassniki" (OK) neplāno slēgt savu ofisu Rīgā, aģentūrai Sputnik Latvija pavēstīja OK preses dienests.

"Mēs neplānojam slēgt ne ofisu Rīgā, ne juridisko personu Forticom Latvijā," — paskaidroja sociālā tīkla preses sekretāre Anastasija Žbanova.

Iepriekš Latvijas mediji informēja, ka tuvākajā laikā tiks slēgta "Odnoklassniki" pārstāvniecība Rīgā un kompānijas darbinieki tiks atlaisti.

Informācija liecināja, ka šāds lēmums, iespējams, pieņemts rubļa zemā kursa dēļ — tā rezultātā esot neizdevīgi uzturēt ofisu eirozonā.

"Uzskatām, ka nekorekto informāciju par ofisa slēgšanu radīja ziņas par komandas pārcelšanos uz Krievijas apakšnodaļām: daļa darbinieku nolēma palikt Rīgā, daļa — braukt prom uz Krieviju," — paskaidroja Žbanova.

Viņa piebilda, ka daži OK darbinieki tiek pārcelti uz Maskavu un Sanktpēterburgu, lai "lokāli pārvietotu trūkstošos resursus un vienkāršotu saziņu komandu locekļu starpā, kas strādā pie dažādiem "Odnoklassniku" produktiem — to skaits kļūst aizvien lielāks."

Meitenes ar tālruni. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
"Odnoklassniki" aiziet no Rīgas

"Rīgā joprojām strādā ļoti spēcīga "Odnoklassniku" komanda," — apgalvoja sociālā tīkla pārstāve.

Žbanova sniedza komentārus par ažiotāžu, kādu radījusi nepatiesā informācija par OK ofisa slēgšanu Latvijas galvaspilsētā.

"Ofiss Rīgā tika izveidots, līdz ar "Odnoklassniku" dibināšanu un ierasti veidojas asociācija ar brendu, tāpēc ziņas par OK ir manāmas un raisa interesi," — secināja preses sekretāre.

Projekts "Odnoklassniki" izveidojās 2006. gadā. Pašlaik tā ir septītā populārākā vietne Krievijā un Kazahstānā, ieņem 55. vietu pasaulē, un tajā reģistrējušies vairāk nekā 205 miljoni lietotāju. Latvijā vietne popularitātes ziņā ieņem vietu pirmajā divdesmitniekā.

Ziņu lente
0