Džefs Monsons kanālā RT parādīs, kā noturēties politiskajos strīdos

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasДжефф Монсон
Джефф Монсон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Slavenais ММА cīnītājs Džefs Monsons kļūs par telekanāla RT komentētāju. Sportists, kurš 2015. gadā saņēma Krievijas pilsonību, stāstīs par svarīgākajiem notikumiem pasaulē un vērtēs, kā tie atspoguļoti dažādos medijos.

RĪGA, 4. novembris — Sputnik. Amerikāņu cīkstonis Džefs Monsons, kurš 2015. gada decembrī pieņēma Krievijas pilsonību, sāks darbu jaunajā RT tiešsaistes projektā "Monsons". Slavenais sportists komentēs svarīgākos notikumus un stāstīs, kā tie atspoguļoti dažādos medijos, stāsta Sputnik Igaunija.

"Monsons ir harizmātisks cilvēks ar noteiktu viedokli. RT jaunajā projektā viņš parādīs, kā izturēt strīdos par politiskiem jautājumiem," – paziņoja projekta galvenais producents Artūrs Sokolovs.

Projekts "Monsons" nāks klajā sociālo tīklu Facebook un "VKontakte" lapās.

Vienā no pirmajiem materiāliem būs kadri no videoieraksta uzņemšanas procesa, kurā Džefs Monsons pie automašīnas stūres izpilda Viktora Coja dziesmu "Mēs gaidām pārmaiņas" krievu valodā. Diennakts laikā ieraksts atskaņots vairāk nekā pusmiljonu reižu.

"Man patīk Coja daiļrade, un viņa dziesma par pārmaiņām man ir ļoti tuva. Nodomāju: kāpēc gan neieteikt RT uzņemt tādu ierakstu par godu projekta atklāšanai? Es ilgojos pēc pārmaiņām Amerikā un visā pasaulē," – savu izvēli pamatoja Monsons.

Projekta pirmajā dienā RT lasītāji un skatītāji varēs uzdot Džefam Monsonam jautājumus, izmantojot heštegu #СпросиМонсона (#PajautaMonsonam).

Džefs Monsons dzimis Minesotas štatā. MMA izcīnījis 57 uzvaras, cietis 24 zaudējumus un viena cīņa beigusies neizšķirti. Par vēlmi saņemt Krievijas pilsonību Monsons paziņoja 2013. gada martā. 2015. gada sākumā viņš izvēlējās tetovējumu, kurā atainota skulptūra "Māte Dzimtene sauc!", kas uzstādīts Mamaja kurgānā Volgogradā.

Apmeklējot Lugansku 2016. gada septembrī Monsons saņēma pašpasludinātās Luganskas Tautas Republikas pasi – to viņam pasniedza LTR vadītājs Igors Plotņickis.

Ziņu lente
0