Krievijas Valsts domes deputāta palīgs gājis bojā Sīrijā

© Sputnik / Michael AlaeddinСирийская армия освободила от боевиков территорию военных училищ в Алеппо
Сирийская армия освободила от боевиков территорию военных училищ в Алеппо - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kļuvis zināms, ka šī gada pavasarī cīņā pie Palmīras pilsētas Sīrijā gājis bojā Krievijas Valsts domes deputāta palīgs Sergejs Morozovs.

RĪGA, 4. novembris — Sputnik. Krievijas Valsts domes deputāts Mihails Degtjarjovs apstiprinājis, ka viņa palīgs Sergejs Morozovs gājis bojā Sīrijā, vēsta RIA Novosti.

Iepriekš aģentūra Reuter informēja, ka šī gada 9. martā Morozovs nokļuvis apšaudē pie Palmīras un miris ceļā uz slimnīcu.

Mihails Degtjarjovs ir Liberāli demokrātiskās darba partijas biedrs, Valsts domes Fiziskās kultūras komitejas priekšsēdētājs. Viņš pastāstīja, ka Morozovs ir bijis viņa draugs, ilggadējs (LDDP) loceklis. Iepriekš viņš cīnījies Donbasā, Doņeckas Tautas Republikas zemessargu pusē, lai arī, kā apgalvo deputāts, nav bijis karavīrs.

Degtjarjovs norādīja, ka lēmumu doties uz Sīriju Morozovs pieņēmis patstāvīgi.

"Man nav zināms, kā viņš tur nokļuvis," – teica deputāts un piebilda, ka Morozovs gājis bojā cīņā pret teroristiem pie Palmīras.

"Viņš necieta melus, vienmēr nostājās vājo pusē; viņam bija ļoti asa taisnīguma izjūta," – uzsvēra Degtjarjovs.

Reuters rīcībā esošā informācija liecina, ka Sīrijā gājuši bojā vēl vismaz četri Krievijas iedzīvotāji, vēl septiņi guvuši ievainojumus.

Ziņu lente
0