Rīgas mērs informē, ka arī nākamvasar Rīgā gaidāms ielu remonts

© Sputnik / Сергей Пятаков / Pāriet pie mediju bankasМэр города Риги Нил Ушаков
Мэр города Риги Нил Ушаков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ziņojis, ka nākamvasar paredzēts Kr.Valdemāra ielas remonts, tāpēc no ielu sastrēgumiem izvairīties neizdosies.

RĪGA, 3.novembris – Sputnik. Arī nākamvasar Rīgā gaidāmi sastrēgumi ielu remontu dēļ, intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" teicis Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, informē aģentūra LETA.

"Nākamgad ir paredzēts Krišjāņa Valdemāra ielas remonts un atkal pilsēta stāvēs sastrēgumos, bet ielu neremontēt nevar. Darbu organizācija šeit atkal noteiks visu — cik lielā mērā tas būs," teica Ušakovs.

Nils Ušakovs paudis pārliecību, ka Kr.Valdemāra ielas remonts notiks neatkarīgi no tā, kāds būs Rīgas domes vēlēšanu iznākums.

"Es domāju, ka pilsētas 2017.gada budžetā plānoto realizēs jebkurš politiskais spēks. Ja ne — lai pasaka godīgi pirms vēlēšanām, ka, piemēram, neremontēs Valdemāra ielu vai atcels brīvbiļetes pensionāriem," norādīja Rīgas mērs. Intervijā Ušakovs uzsvēris, ka ir ļoti pateicīgs interneta lietotājiem par katru fotogrāfiju, kurā redzama remontdarbu gaita Barona ielā, jo tas palīdzējis Rīgas domei pārvarēt ar remontu saistītās nejēdzības.

Tagad remonts ir pabeigts. "Jūs man varat neticēt, bet iela pabeigta kvalitatīvi – vēl ir jāsaliek soliņi, veloturētāji, atkritumu urnas. Ir pavasarī paredzēts stādīt kokus un ziedu dobes. Starp citu, man bija atsūtīta fotogrāfija ar nikniem komentāriem, kur bija parādītas vietas ar tukšām dobēm un teikts, kādi jūs nelieši, kokus izcirtāt! Mīļie cilvēki, koku tur vispār nebija! Tos ir tikai vēl paredzēts iestādīt jaunus," – paskaidroja Ušakovs.

Iepriekš mediji informēja, ka Krišjāņa Barona ielas brauktuves remontdarbi izmaksājuši 2,6 miljonus eiro, bet ietves — 900 000 eiro.

Ziņu lente
0