Klauni ir aizliegti

© AFP 2023 / ALEXANDER KLEIN Klauns. Foto no arhīva
Klauns. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vācu izklaides parks aizliedzis klauniem ierasties Helovīna svinībās.

RĪGA, 31. oktobris — Sputnik. Izklaides parks Vācijas dienvidrietumos aizliedzis viesiem parka teritorijā nēsāt klaunu tērpus un jebkādas seju aizsedzošas maskas gaidāmajās Helovīna svinībās, vēsta aģentūra LETA.

Ielūgums Annas Led kolekcijas demonstrācijai Rīgas Modes nedēļas ietvaros - Sputnik Latvija
Sputnik izlozē ielūgumu Rīgas modes nedēļas pasākumiem

Parka administrācija pieņēmusi šādu lēmumu pēc Vācijas varas iestāžu paziņojuma, ka pēdējās nedēļās valstī ir reģistrēti 370 incidenti ar tā sauktajiem biedējošajiem klauniem.

"Incidentu vidū bija gan klaunu tērpos ģērbušos cilvēku pamanīšana, gan klauni šausminošās maskās, biedējot garāmgājējus, gan arī uzbrukumi ar nažiem un citiem ieročiem, tostarp beisbola nūjām un motorzāģiem," — rakstīts varas iestāžu paziņojumā.

"No šī brīža cilvēki, kas ģērbušies kā biedējoši klauni, nevarēs ieiet parkā…Mēs lūdzam visus Helovīna un šausmu fanus būt saprotošiem," — teikts populārā izklaides parka "Holiday Park" administrācijas lēmumā.

Biedējošie klauni pirms dažām nedēļām tika redzēti ASV Dienvidkarolīnas štata Grīnvilas pilsētas rajonā, vēlāk šī parādība izplatījās visā ASV teritorijā un citās valstīs.

Ziņu lente
0