Dzīvoju kastē, taču esmu laimīgs: Krievijas iedzīvotāji izsmej televizoru par 100 tūkstošiem eiro

© Sputnik / Sergey Venyavsky / Pāriet pie mediju bankasTelevizori veikalā. Foto no arhīva
Televizori veikalā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau veselu gadu Krievijas iedzīvotāji asprātīgi izdomā dažnedažādus stāstus par to, kā viņu dzīve mainījusies uz labo pusi, kad viņi nopirkuši televizoru par pasakainu summu – 6,5 miljoniem rubļu.

RĪGA, 14. oktobris — Sputnik. Vairāk nekā gadu Krievijas iedzīvotāji izdomā stāstus par to, kā premium klases televizors LG 105UC9V mainījis viņu dzīvi uz labo pusi. Jokus izraisījusi televizora neiedomājami augstā cena — 6,5 miljoni rubļu (vairāk nekā 93 tūkstoši eiro).

Asaras riešas acīs

Pirmais komentārs veikala "M.Video" interneta vietnē parādījās 2015. gada 19. jūnijā.

"Nenožēloju, ka esmu izdevis tik lielu naudu. Šiks televizors šikiem cilvēkiem. 6,5 miljoni — tas nemaz nav tik dārgi," — toreiz uzrakstīja lietotājs ar segvārdu Oļežka.

Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
Precīzi "ābolā": septītā iPhone prezentācija

Par 6,5 miljoniem rubļu veikals sola premium klases ULTRA HD 5K televizoru ar unikāli gigantisku (105 collas, jeb 2,6 metri) ektrānu, kurš "aizpildīs visu jūsu redzes lauku ar fantastiski reālu un neredzēti kvalitatīvu attēlu."

"Attēla realitātes" tēma ieņēma centrālo vietu lietotāju jokos.

"Nopirku spontāni, iegāju "M.Video", lai apmainītu nederīgu HDMI kabeli, bet izgāju ar pirkumu. Sieva vēl joprojām nobīstas, ienākot istabā, jo es ekrāna attēlam iestatīju mežu, un viņa domā, ka viņas čivauva aizbēgs un apmaldīsies. Viņa man ir jokaina," — raksta lietotājs.

"Nekad neesmu uzskatījis sevi par videofilu, taču asaras sariesās, kad noskatījos uz šī ekrāna "Operāciju I". Emocijas kāpj pāri malām. It kā būtu uz pasauli jaunām acīm paskatījies," — raksta Iļja.

Hipotēka, kautiņi un mūsdienu dzīve

Tomēr lielākā daļa komentatoru saviem jokiem izvēlējušies televizora augsto cenu, kas pielīdzināma vairāku dzīvokļu cenai daudzos Krievijas reģionos.

"Beidzot tas ir noticis! Nopirku brīnumtelevizoru ar hipotēku 30 gadiem. Pagaidām nenožēloju! Attēla kvalitāte ir super! Tiesa, tagad nākas dzīvot televizora kastē… Taču tas bija to vērts," — tā savas "emocijas" neslēpa viens no lietotājiem.

Citu komentāru autori jokoja par to, ka pēc pirkuma nācies stāvēt rindā un kauties ar citiem, kas pretendējuši uz jaunā televizora laimīgā īpašnieka titulu.

"Beidzot taču jums parādīties pārdošanā šis televizors. Tiesa, nācās kauties kā gladiatoram arēnā un izbadīt pretiniekam acis ar lokšķērēm par 18 tūkstošiem," — savos "iespaidos" dalījās cits potenciālais pircējs.

Kāds cits ieteica televizoru tiem, kas jau ilgu laiku vēlas nomainīt novecojušu modeli.

"Jau sen gribēju nomainīt savu lampu televizoru "Sadko" pret kaut ko modernāku un mūsdienīgāku. Nejauši uzdūros LG televizoram ar 105 collu ekrānu. Izmērs šķita piemērots, un bez liekām pārdomām izvilku no sava maciņa naudu. Attēla kvalitāte ir laba, labāka nekā vecajā televizorā. Tiesa, ir arī mīnusi — aizmugures spraudnis nekādi negribēja līst iekšā paliktņa caurumā, nācās piemetināt metāla tapu. Godīgi sakot, skaļruņi arī nekur neder, pieslēdzu datora pīkstulīšus. Tagad ir labāk," — rakstīja Arnolds.

Ziņu lente
0