Vladimirs Putins apsveica visus profesionāļus un darba veterānus Ieroču meistara dienā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
19. septembrī Krievijā tiek svinēta Ieroču meistara diena. Valsts vadītājs silti sveica Krievijas aizsardzības rūpniecības kompleksa darbiniekus un darba veterānus profesionālajos svētkos.

RĪGA, 19. septembris — Sputnik. Krievijas prezidents Vladimirs Putins atsveica Ieroču meistara dienā aizsardzības rūpniecības kompleksa darbiniekus un darba veterānus. Viņš uzsvēra, ka patlaban Krievija velta īpašu uzmanību aizsardzības rūpniecības kompleksa attīstībai un jaunākā bruņojuma izstrādei, informē RIA Novosti.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Putins par WADA datu bāzes uzlaušanu: slikti, tomēr interesanti

Apsveikuma telegramma publicēta Kremļa mājas lapā.

Vladimirs Putins uzsvēra, ka Krievijas iedzīvotāji lepojas ar "daudzām Krievijas ieroču meistaru paaudzēm, kuru talants, attapība, meistarība un radošā pieeja kļuvis slavens kopš seniem laikiem."

"Šodien valsts velta īpašu uzmanību aizsardzības rūpniecības kompleksa attīstībai un jaunākā bruņojuma izstrādei. Esmu pārliecināts, ka, balstoties uz šīs nozares spēcīgo intelektuālo un zinātniski tehnisko potenciālu, lieliskajām profesionālajām tradīcijām un unikālo pieredzi, ko krājuši jūsu priekšteči, jūs arī turpmāk strādāsiet, sekmēsiet valsts aizsardzības spējas un stiprināsiet mūsu valsts produkcijas līdera pozīcijas visas pasaules militārās tehnikas tirgos," — pavēstīja prezidents apsveikumā.

Ieroču meistara diena ir profesionālie svētki aizsardzības rūpniecības kompleksa darbiniekiem, Krievijas bruņojuma izstrādātājiem un speciālistiem, kuri nodarbojas ar ieroču tapšanas attīstības vēsturi un krievu ieroču tradīciju izpēti.

Ziņu lente
0