Stīvens Sīgals: pie apvāršņa Krievijas pilsonība – tas ir iespējams

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasАмериканский актер, кинопродюсер и сценарист, мастер боевых искусств и музыкант Стивен Сигал.
Американский актер, кинопродюсер и сценарист, мастер боевых искусств и музыкант Стивен Сигал. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikāņu aktieris un producents Stīvens Sīgals paziņojis, ka vēlētos nākotnē iegūt Krievijas pilsonību, lai pavadītu vairāk laika kopā ar draugiem no Krievijas.

RĪGA, 14. septembris — Sputnik. Stīvens Sīgals trešdien sarunā ar Južnosahaļinskas žurnālistiem, kur ieradies kā Starptautiskā kinofestivāla "Krai sveta" viesis, atzina, ka vēlētos saņemt Krievijas pilsonību, vēsta Sputnik Igaunija.

"Es domāju, ka Krievijas pilsonība ir iespējama lieta. Es ļoti gribētu dažus mēnešus gadā pavadīt kopā ar saviem draugiem Krievijā, ar cilvēkiem, kuri mani mīl un šeit gaida," — teica Sīgals.

Sīgals norādīja, ka viņam ļoti patīk būt Krievijā, jo tai ir bagāta kultūra. Piemēram, Sahalīnā, pēc viņa teiktā, ir ļoti labs potenciāls uzņēmējdarbības veikšanai, raksta RIA Novosti.

"Mani valdzina Sahalīna – tā atrodas netālu no Japānas," — teica Sīgals.

Pirms gada Austrumu ekonomikas forumā Vladivostokā Sīgals tikās ar Sahalīnas apgabala gubernatoru Oļegu Kožemjako.

Toreiz reģiona vadītājs aicināja viņu apmeklēt Sahalīnas salu. Sīgals uzturēsies Sahalīnā līdz kinofestivāla slēgšanai 17. septembrī.

Ziņu lente
0