Šteinmeiers šonedēļ apmeklēs Latviju un Ukrainu

© Sputnik / Александр Вильф / Pāriet pie mediju bankasVācijas Ārlietu ministrijas vadītājs Franks Valters Šteinmeiers. Foto no arhīva
Vācijas Ārlietu ministrijas vadītājs Franks Valters Šteinmeiers. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vācijas Ārlietu ministrijas vadītājs Franks Valters Šteinmeiers šonedēļ plāno apmeklēt Rīgu, kur tiksies ar trīs Baltijas valstu pārstāvjiem un apspriedīs ar viņiem cita starpā arī Ukrainas jautājumu, informēja Vācijas Ārlietu ministrijas pārstāvis Mārtins Šefers.

RĪGA, 13. septembris — Sputnik. Vācijas Ārlietu ministrijas vadītājs Franks Valters Šteinmeiers šonedēļ plāno apmeklēt Rīgu, kur tiksies ar trīs Baltijas valstu pārstāvjiem — no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas — un apspriedīs ar viņiem cita starpā arī Ukrainas jautājumu tēmu, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Vācijas Ārlietu ministrijas pārstāvja Mārtina Šefera sniegto informāciju.

Šteinmeiers. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Politika
Šteinmeiers: atslēga no atgriešanās G8 ir Krievijas rokās

"Tikšanās notiks par godu diplomātisko attiecību atsākšanas gadadienai pēc Padomju Savienības sabrukuma," — teica Šefers.

Pēc viņa teiktā, "protams, tiks apspriests Ukrainas jautajums", kurp Šteinmeiers kopā ar franču kolēģi Žanu Marku Ero dosies uzreiz pēc vizītes Latvijā. Brauciens uz Ukrainu norisināsies "trešdien-ceturtdien", proti, 14. un 15. septembrī.

Ziņu lente
0