Politika

Tramps pastāstīja par Klintones lielāko kļūdu prezidenta vēlēšanu sacīkšu laikā

© Sputnik / Nikita ShohovHilarija Klintone. Foto no arhīva
Hilarija Klintone. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmo reizi pēc ilga laika viņa parādīja savas patiesās jūtas, demonstrējot neiecietību un naidu pret miljoniem amerikāņu.

RĪGA, 12. septembris — Sputnik. ASV prezidenta amata kandidāts no Republikāņu partijas Donalds Tramps uzskata, ka viņa sāncense, demokrātu partijas izvirzītā kandidāte Hilarija Klintone pieļāvusi "rupjāko kļūdu šajā politiskajā sezonā", atļaujoties skarbus komentārus attiecībā uz viņa atbalstītājiem, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz oficiālo Trampa vietni.

ASV prezidenta kandidāts, republikānis Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Donalds Tramps vēlas veidot ļoti labas attiecības ar Krieviju

Kā norāda Tramps, Klintone mēģina iziet no situācijas, "pārgrozot vārdus" un pārfrāzējot apvainojumus, ko pastāvīgi izmanto savā priekšvēlēšanu kampaņā.

"Pirmo reizi pēc ilga laika viņa parādīja savas patiesās jūtas, demonstrējot neiecietību un naidu pret miljoniem amerikāņu," — uzskata Tramps.

Pēc Trampa domām, Klintones uzvedība neatstāj nekādu šaubu — viņa "neder ASV prezidenta amatam."

Piektdien Klintone paziņoja, ka puse Trampa atbalstītāju esot "nožēlojamie cilvēki, kurus virza rasistiski, seksiski, homofobi, ksenofobi un islāmofobi uzskati." Vēlāk Klintone atvainojās par saviem vārdiem un nosauca šo "rupjo vispārinājumu" par nekorektu.

© Sputnik / Виктория ЛюбавинаKlintone pret Trampu: kurā pusē esi tu?
Klintone pret Trampu: kurā pusē esi tu? - Sputnik Latvija
Klintone pret Trampu: kurā pusē esi tu?

 

Ziņu lente
0