Pirmo reizi pēdējo trīs gadu laikā Latvija un Krievija sarīkos starpvaldību komisijas sēdi

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas Satiksmes ministrs Uldis Augulis un Krievijas transporta ministrs Maksims Sokolovs virzīs Krievijas un Latvijas attiecības uz jaunām sliedēm: šogad varētu norisināties pirmā trīs gadu laikā starpvaldību komisijas sēde.

RĪGA, 7. septembris – Sputnik. Pirmā triju gadu laikā Latvijas – Krievijas starpvaldību komisijas sēde varētu notikt šogad, un Latvijas Satiksmes ministrija dara visu, lai tas notiktu, trešdien paziņoja satiksmes ministrs Uldis Augulis, komisijas priekšsēdētājs no Latvijas Republikas puses.

Порт в Риге - Sputnik Latvija
Tranzīta konflikts: ir ieguvēji, ir zaudētāji

"Esmu uzdevis jautājumus visām ministrijām, kurām ir darba grupas ar Krieviju. Pēc tam, kad mēs saņemsim atbildes, mēs sapulcēsimies pie manis un izveidosim aktuālo jautājumu apspriešanas plānu. Tad es braukšu pie Krievijas transporta ministra Maksima Sokolova – viņš ir mūsu starpvaldību komisijas priekšsēdētājs no Krievijas puses. Ja viss būs saskaņots, tad jau šogad plānojam sarīkot sēdi, kas notiks Latvijā, jo pēdējā sēde norisinājās Maskavā, 2013. gadā. Tas varētu kļūt par pirmo šāda veida tikšanās pēdējo trīs gadu laikā," — pastāstīja Augulis žurnālistiem.

Komisijas sastāvā ietilpst pārstāvji no Izglītības un zinātnes, Zemkopības, Ekonomikas, Kultūras, Ārlietu, Satiksmes, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības, Tieslietu un iekšlietu, finanšu ministrijām, kā arī no Latvijas Bankas.

Ziņu lente
0