Politika

Krievijas ĀM nosauca par "nespēku" vārdus par Maskavas iejaukšanos ASV vēlēšanu procesā

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasKrievijas ĀM. Foto no arhīva
Krievijas ĀM. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas ĀM oficiālā pārstāve Marija Zaharova paziņoja, ka centieni iebiedēt amerikāņus ar "krievu hakeriem" vairs nespēj piesaistīt elektorāta uzmanību.

RĪGA, 7. septembris- Sputnik. Krievijas ĀM oficiālā pārstāve Marija Zaharova telekanāla "Rossija 24" ēterā kritizējusi ASV izplatītās idejas par Maskavas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanu procesā, ziņo RIA Novosti.

Krievijas ārpolitikas institūcijas pārstāve nosauca šādus izteikumus par "nespējas rādītāju" un "jauno ideju strupceļu".

"Lai pievērstu cilvēku uzmanību, ir jāsniedz jaunas, inovatīvas idejas valsts attīstībai, nevis vilkt ārā sasmulētas un saburzītas kārtis ar uzrakstu "krievu hakeri "," — viņa sacīja.

Pirmā par krievu "draudiem" žurnālistiem pastāstīja Hilarija Klintone priekšvēlēšanu brauciena laikā. Demokrāti uzskata, ka Krievija var rīkoties republikāņa Donalda Trampa interesēs.

Miljardiera galvenais padomnieks, atvaļināts ģenerālleitnants Maikls Flinns arī apsūdz Krieviju un Ķīnu par "noziedzīgo kibergrupu" atbalstu. Tomēr viņš atzina, ka viņam neesot ne jausmas, vai Maskava cenšas ietekmēt ASV priekšvēlēšanu kampaņu, uzlaužot serverus.

Ziņu lente
0