Romāna turpinājums: par mīlēšanos uz ietves aizturēts Minskas iedzīvotājs

© Sputnik / Виктор ТолочкоMilicijas darbinieks. Foto no arhīva
Milicijas darbinieks. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ierosināta krimināllieta par huligānismu personu grupā.

RĪGA, 21. augusts — Sputnik. Tiesībsargājošo iestāžu darbinieki aizturējuši 19 gadu veco Minskas iedzīvotāju, kuru dzimumakta izdarīšanas brīdī vienā no galvaspilsētas ielām, nofotografēja aculiecinieki, informēja Baltkrievijas IeM pārstāvis "Belarus 1" telekanāla ēterā, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Iela. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Divi Minskas iedzīvotāji sāka mīlēties uz ietves: kurš par to atbildēs

Seksuālā akta fotogrāfija izplatījās sociālajos tīklos jūlija vidū. Vēlāk Pilsētas Iekšlietu pārvaldes preses sekretārs Aleksandrs Lastovskis informēja, ka pēc šī fakta bija uzsākta pārbaude, un "iemūžināto" cilvēku un fotogrāfijas autora personas dati ir zināmi. Vēlāk bija paziņots, ka nekāda dzimumakta nebija, bet fotogrāfija ir viltota un ņemta no interneta.

"Šo noziegumu izdarījuši divi Baltkrievijas pilsoņi, Minskas iedzīvotāji — 17 gadu vecā meitene un 19 gadu vecais puisis. Puisis arī ir viens no nereģistrētas nepolitiskās kāda no Minskas klubu fanu apvienības loceklis," — sacīja IeM pārstāvis.

Viņš arī paziņojis, ka jaunieši, izrādot necieņu pret sabiedrību, mīlējušies dzīvojamās mājas pagalmā.

Attiecībā pret viņiem bija ierosināta krimināllieta (Baltkrievijas Krimināllikuma 339. panta, 2. punkts) par huligānismu personu grupā. Panta sankcija paredz sekojošus soda veidus — arestu uz laiku līdz sešiem mēnešiem, brīvības ierobežojumu uz laiku līdz trim gadiem vai brīvības atņemšanu — no viena gada līdz sešiem gadiem.

Ziņu lente
0