Sanktpēterburgā aizturēti trīs kaujinieki

© Sputnik / Алексей Даничев / Pāriet pie mediju bankasОперация по задержанию кавказских боевиков в Санкт-Петербурге
Операция по задержанию кавказских боевиков в Санкт-Петербурге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dzīvojamās mājas iemītnieki Ļeņina prospektā Sanktpēterburgā no logiem un pagalma ar interesi vēroja Federālā Drošības dienesta operāciju, kuras gaitā tika aizturēti trīs bandītisko vienību kaujinieki no Ziemeļkaukāza. Operācijas gaitā tika ievainots viens īpašo uzdevumu vienības karavīrs.

RĪGA, 17. augusts — Sputnik. Kādā daudzstāvu mājā Sanktpēterburgā notiek operācija, lai aizturētu domājamos Ziemeļkaukāza bandu dalībniekus.

"Daudzdzīvokļu mājā Ļeņina prospektā 92, 3. korpuss tiek veikti pasākumi, lai aizturētu federālajā meklēšanā izsludinātas personas, kas tiek apsūdzētas par dalību nelikumīgos bruņotajos formējumos Ziemeļkaukāza reģiona teritorijā," – informēja Federālā Drošības dienesta reģionālās pārvaldes preses dienesta pārstāvis.

Mājas iedzīvotāji pa logiem vēro kaujinieku aizturēšanas operāciju un publicē savus iespaidus un fotogrāfijas sociālajos tīklos.

© Foto : vk.comVietnes VK ekrānuzņēmums
Screenshot сайта VK - Sputnik Latvija
Vietnes VK ekrānuzņēmums

"Mani logi ir iepretim. Nupat norībēja tā, ka palēcos uz krēsla. Visur dūmi, kaut kas traks. No balkona stavu augstāk bāž selfie nūjas tur, kur norībēja," – savus iespaidus pastāstīja Viktors Burnaševs.

"Ko arestē? Tur ir kādi 80 cilvēki, pat vairāk, ar saitēm uz rokām. Izskatījās vareni, kad iebrauca pagalmā, izlēca, paķēra no mašīnām kastes un maisus un saskrēja sestajās parades durvīs. Pēc minūtēm piecpadsmit piebrauca arī SOBR (Speciālā ātrās reaģēšanas vienība – red.) vairākos mikroautobusos," – raksta Sergejs Ivanovs.

Aptuveni pl. 13.10 SOBR darbinieki atļāva padzīvojušai sievietei un ģimenei ar bērnu izmantot kaimiņu parādes ieejas. Pašlaik izbrauktuvi pagalma daļā, kur notiek specoperācija, bloķē mikroautobuss. Ēka joprojām ir ielenkta.

FDD informē, ka operācijas gaitā aizturēti trīs kaujinieki, ievainots viens speciālo uzdevumu vienības darbinieks.

Ziņu lente
0