"Paukšķis un uzliesmojums". Sprādziena Cirndorfā nebija, nav arī ievainoto

© AP Photo / Boris RoesslerPolicija. Foto no arhīva
Policija. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vācu mediji trešdien ziņoja par sprādzienu, kas noticis pie patvēruma meklētāju centra Vācijas pilsētā Cindorfā. Bavārijas policija nav apstiprinājusi informāciju par sprādzienu, cietušo negadījumā nav.

RĪGA, 28. jūlijs — Sputnik. Bavārijas policija savā oficiālajā lapā Twitter atsaukusi mediju ziņojumu par sprādzienu Vācijas pilsētā Cirndorfā.

Iepriekš Bavārijas radio informēja, ka pie patvēruma meklētāju centra Cirndorfā noticis sprādziens. Radio vēstīja, ka uzsprādzis koferis ar gāzes baloniņiem. Notikuma aculiecinieki norādīja, ka dzirdējuši eksplozijas skaņu un ieraudzījuši cilvēkus, kuri bēga no notikuma vietas.

"Nedz sprādziena, nedz ievainoto. Policijas ātrās reaģēšanas spēki atrodas notikuma vietā. Apkārtējiem nekas nedraud," — teikts policijas ziņojumā.

Policija paziņoja, ka apmēram pulksten 14.30 (15.30 Rīgas laiks) pie patvēruma meklētāju ēkas atskanēja paukšķis un uzliesmoja soma ar ritentiņiem. Policijas pārstāvji piebilda, ka uzliesmojums tika nekavējoties nodzēsts, un eksperti koferī nav atraduši nekādas eksplodējošu vielu pazīmes.

"Iespējams, eksplodēja viens no gāzes baloniņiem, kuri atradās čemodānā," — norāda Bavārijas policijas preses dienests. Tagad policija meklē somas īpašnieku.

Ziņu lente
0