Isinbajeva: lai cīnās par savām izdomātajām zelta medaļām

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasKrievijas olimpiskā čempione kārtslēkšanā Jeļena Isinbajeva. Foto no arhīva
Krievijas olimpiskā čempione kārtslēkšanā Jeļena Isinbajeva. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Olimpiskā čempione skaidri un lakoniski komentēja CAS lēmumu, paziņojot, ka spēks vienmēr rada bailes

RĪGA, 22. jūlijs — Sputnik. Krievijas olimpiskā čempione kārtslēkšanā Jeļena Isinbajeva noteica, ka vasaras Olimpiskajās spēlēs tiks izcīnītas iedomātas zelta medaļas.

Vieglatlēti. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Krievijas valdība uzskata par nepieņemamu sportistu kolektīvo atbildību

Ceturtdien Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) noraidīja Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) un 68 Krievijas vieglatlētu apelāciju, atstājot spēkā Krievijas Vieglatlētikas federācijas atstādināšanu. Tiesas sēdes 19. jūlijā notika nevis Lozannā, bet gan Ženēvā, lai izvairītos no īpašas mediju uzmanības un ažiotāžas.

"Cerība bija, taču viss ir bijis velti… Lai taču visi tie iedomāti tīrie ārzemju sportisti atviegloti uzelpo un izcīna savas zelta pseidomedaļas mūsu prombūtnē. No spēka vienmēr baidās," — sportiste uzrakstīja savā lapā tīklā Instagram.

Pagājušā gada novembrī WADA neatkarīgā komisija apsūdzēja Krieviju daudzos antidopinga regulu pārkāpumos Soču Olimpisko spēļu laikā, un ieteica SOK (Starptautiskai Olimpiskai komitejai) atstādināt Krievijas vieglatlētus no dalības sacensībās, tostarp arī 2016. gada Olimpiskajās spēlēs. 24. jūlijā SOK, domājams pieņems galīgo lēmumu par Krievijas izlases pielaišanu 2016.gada Olimpiādei. Spēles notiks Riodežaneiro no 5. līdz 21. augustam.

Ziņu lente
0