Vecums nav šķērslis: 72 gadus vecais Miks Džagers atkal kļūs par tēvu

© REUTERS / Ueslei MarcelinoLeģendārais dziedātājs Miks Džagers. Foto no arhīva
Leģendārais dziedātājs Miks Džagers. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Leģendārās grupas The Rolling Stones zvaigzne, 72 gadus vecais Miks Džagers kļūs par astotā berna tēvu. Slavenā muzikanta pārstāvis apstiprinājis ka viņa draudzene, 29 gadus vecā Melānija Hemrika gaida mazuli.

RĪGA, 18. jūlijs — Sputnik. Nekad nav par vēlu kļūt par tēvu. Pazīstamais britu rokmūziķis, grupas The Rolling Stones līderis Miks Džagers to izjutīs pats uz savas ādas. Itin drīz 72 gadus vecais mākslinieks jau astoto reizi kļūs par tēvu, ziņo The Guardian.

Bērnu gaida dziegātāja draudzene, 29 gadus vecā balerīna Melānija Hemrika.

Informācijas avots – cilvēks, kurš labi pazīstams ar topošajiem vecākiem, stāsta, ka viņi ir "pārsteigti un laimīgi."

Džagers un Hemrika sāka satikties 2014. gadā. Informācija liecina, ka pāris neplāno dzīvot kopā. Melānija nevēlas palikt Londonā, kur dzīvo Džagers, un pārvāksies uz Losandželosu vai savām mājām Konektikutā.
Miks Džagers ir bijis precējies divas reizes: ar Bjanku Džageri, dzimušu Nikaragvā, un fotomodeli Džeriju Holu. Abās laulībās dzimuši pieci bērni. Vēl divi Džagera mantinieki nāca pasaulē pēc viņa romāniem ar dziedātāju Maršu Hantu un modeli Lusiānu Himeneju. Kerisa, Džagera vecākā meita, ir 45 gadus veca, bet jaunākajam bērnam – dēlam Lūkasam apritējuši 16 gadi.

Viņš nav vienīgais

Pirms diviem mēnešiem par tēvu 68 gadu vecumā no jauna kļuva cits Rolling Stones mūziķis — Ronijs Vuds.

Ģitārista dzīvesbiedre, 38 gadus vecā Sallija Vuda dzemdēja dvīnītes. Vecāki nosauca meitenes par Greisu Džeinu un Elisu Rouzu.

Muzikantam jau ir četri pieauguši bērni no divām iepriekšējām laulībām (viens no viņiem ir adoptēts padēls) un deviņi mazdēli.

Ziņu lente
0