Putins: Krievijas un Baltkrievijas attiecības veidojas uz draudzības un savstarpējas sadarbības principiem

© Пресс-служба президента РФ / Pāriet pie mediju bankasKrievijas prezidents Vladimirs Putins apsveica savu Baltkrievijas kolēģi Aleksandru Lukašenko. Foto no arhīva
Krievijas prezidents Vladimirs Putins apsveica savu Baltkrievijas kolēģi Aleksandru Lukašenko. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas valsts vadītājs atzīmēja pozitīvo dinamiku abu valstu attiecībās un pauda pārliecību par turpmāku Baltkrievijas un Krievijas sadarbības paplašināšanos.

RĪGA, 3. jūlijs — Sputnik. Krievijas prezidents Vladimirs Putins apsveica savu Baltkrievijas kolēģi Aleksandru Lukašenko Neatkarības dienā, informē Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz Kremļa preses dienestu.

Krievijas valsts vadītājs savā apsveikumā paziņoja, ka 3. jūlijs atgādina par kareivju varoņdarbu, kuri pirms vairāk nekā 70 gadiem atbrīvoja Baltkrieviju no fašistu iebrucējiem.

"Skarbo kara gadu laikā rūdītā draudzība un sadarbība arī šodien veido uzticamu pamatu mūsu valstu attiecībām," — atzīmēja Putins savā apsveikuma telegrammā.

Viņš uzsvēra, ka Baltkrievijas un Krievijas abpusējās attiecībās ir vērojama pozitīva dinamika, kā arī atzīmēja abu valstu sadarbības efektivitāti EES un citu struktūru ietvaros.

Krievijas prezidents pauda pārliecību, ka arī turpmāk valstu sadarbība tikai paplašināšies, nesot labklājību Baltkrievijai un Krievijai.

Ziņu lente
0