Lamberseksuāļi varēšot strādāt Ņujorkas policijā

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasBārda. Foto no arhīva
Bārda. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Islāma ticīgajam Ņujorkas policijas darbiniekam bija aizliegts strādāt ar bārdu, tad vīrietis vērsies tiesā pret sava darba devēja un gaida veiksmīgu tiesas lēmumu.

RĪGA, 2. jūlijs — Sputnik. Pēc tam, kad musulmanis Masuds Sajeds, kurš nēsā bārdu, tika atstādināts no darba Ņujorkas policijā, viņš vērsās tiesā ar prasību atjaunot viņu amatā.

Ņujorkas policijas advokāta atbildē uz prasību tika teikts, ka bārdas garuma limits ir iestatīts atbilstoši drošības tehnikai, jo gāzes maskai ir cieši jāpieguļ sējai.

Tomēr Sajeda prasībā uzsvērts, ka šie noteikumi ir nekonstitucionāli. Virsnieks cer, ka tiesa liegs policijas pārvaldei pieprasīt šā noteikuma ievērošanu, kā arī cer uz materiālo kompensāciju. Vēlāk Sajeds tika atjaunots darbā.

Šo jautājumu izskatīšana var ilgt līdz četriem mēnešiem.

Tādējādi, ja Sajeda prasība tiks apmierināta, varēšot rasties precedents, saskaņā ar kuru Ņujorkas, iespējams arī ASV policijā, varēs dienēt lambertseksuāļi, turklāt nenoskujot tik dārgas viņu sirdīm un sejām bārdas.

Lamberseksuāļi ir mūsdienīgs pilsētas vīriešu stils, kurš pretendē kļūt par subkultūru. Galvenie lamberseksuāļu atribūti ir bārda, biezi džemperi, flaneļa krekli.

Ziņu lente
0