Baltijas flotes komandiera posteni uz laiku ieņems viceadmirālis Nosatovs

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasKrievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu. Foto no arhīva
Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iecelts Baltijas flotes pagaidu komandieris – bijušais Melnās jūras flotes štāba priekšnieks un Jūras kara akadēmijas vadītājs viceadmirālis Aleksandrs Nosatovs.

RĪGA, 1. jūlijs  — Sputnik. Baltijas flotes komandiera pienākumus uz laiku uzņemsies viceadmirālis Aleksandrs Nosatovs, ceturtdien ziņoja augsti stāvoša Krievijas Aizsadzības ministrijas amatpersona.

Krievijas aizsardzības ministrs, armijas ģenerālis Sergejs Šoigu. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Krievijas aizsardzības ministrs atvaļinājis Baltijas flotes komandierus

Iepriekš Krievijas Aizsardzības ministrijas kolēģijas sēdē aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu un kolēģijas locekļi pieņēma lēmumu atstādināt no posteņa Baltijas flotes komandieri viceadmirāli Viktoru Kravčuku un flotes štāba priekšnieku viceadmirāli Sergeju Popovu par nolaidību militārās sagatavošanas darba organizācijā, karaspēka ikdienas darbībās un sagrozītas informācijas iekļaušanu ziņojumos.

Aizsardzības ministrijas pārstāvji informēja, ka saņemts ierosinājums atstādināt no posteņiem augstās militārā resora amatpersonas un atvaļināt no kara dienesta.

"Baltijas flotes komandiera pienākumus uz laiku uzņemsies viceadmirālis Aleksandrs Nosatovs," – pastāstīja Aizsardzības ministrijas pārstāvis.

Līdz šim Nosatovs vadīja Melnās jūras flotes štābu, turklāt nesen tika iecelts Jūras kara akadēmijas vadītāja postenī.

Ziņu lente
0